tirsdag den 19. februar 2013

Nye puder og genbrugsshopping


  I går fik jeg færdiggjort et projekt, der må siges at have været strandet i lang tid. Det blev til to nye sofapuder. Med pipingbånd og det hele! I genbrugsbutikken fandt jeg en masse bomuldsgarn i fine farver. Er jo begyndt at strikke, så det røg med hjem. Den fine træske, er også fra genbrug. Man kan altså gøre nogle fede kup sådan nogle steder :)

16 kommentarer:

 1. Lækre ting :) Virkelig flotte puder du har fået lavet.

  SvarSlet
 2. Ja hvad stof har du syet puderne i, de er virkelig fine?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty :) Det er noget stof fra Stof og Stil. Kan ikke huske hvad det specifikt hedder, men mener at den mørkegrå er "melange møbelstruktur", mens den anden er knap så lækker i kvaliteten. Den er mere kunstig i det, med en let mere blank overflade, men den fungerer godt til sofapuder ;)

   Slet
 3. Super flotte puder :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Fine puder og fedt garnkøb. Hamstrer også altid bomuld i genbrugsbutikker. Ind imellem er nøglerne ubrugte og koster ikke engang en tiendedel af deres nypris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis. Og de har stort set altid lidt liggende. Nu er jeg jo ikke så ferm ud i strikkeri, men elsker de smukke farver, og forhåbentligt bliver jeg jo bedre med tiden ;)

   Slet
 5. Lekre puter du har sydd, og fine kupp fra gjenbruken. D

  SvarSlet
 6. lækre puder- det der piping går altid galt for mig. kan være jeg skal øve mig på et par puder; det burde da være overkommeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk ikke at selv påsyningen af pipingbåndet er så svært, men det er virkelig svært med lukingen synes jeg.
   Anna med bloggen Laralil har lavet en rigtig fin beskrivelse, hvis du skulle få lyst til at give dig i kast med projektet :)

   Slet
 7. Sikke en masse skønt garn - der er lidt at gå i gang med :) Puderne er da super flotte - jeg har også et pude-projekt liggende..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Mine har også været urimeligt lang tid undervejs!

   Slet
 8. Rigtig flotte puder - har du lukket dem med lynlås?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, der er almindelig lynlås i bunden. Man bør helt klar bruge usynlig lynlås, da det nok er det pæneste (og letteste), men kan ikke helt greje hvordan man gør ;)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.