søndag den 24. februar 2013

My livingroom in progress #2Min roomie Nannas nye kopper fra Anne Black. Smukke er de!
 
Jeg har været i gang med at lave lidt om i stuen herhjemme. Der er kommet ny lampe op i stuen, købt store HAY kasser, syet sofapuder, rykket rundt på ting, og fjernet en reol. Synes det pynter gevaldigt, og det er rart endelig at have tiden til at føre mine ideer ud i livet. I mit hoved har jeg boet sådan her i månedsvis (altså med det færsdige resultat). Men det er nu rart at få det ordnet i virkeligheden også ;)

HAY lampen er kommet op, men synes stadig det er svært at finde en pære til den, der ikke lyser stuen alt for meget op. Den skulle jo gerne fungere som hyggebelysning. Især fordi jeg har planer om at hænge tre op. Det er derfor ledningen hænger lidt mærkeligt. Skal have fundet ud af hvordan man samler tre ledninger langs hjørnet af væggen. Nogle ideer?


"Nye" stole er også bestilt. Jeg har selv valgt farver, og har valgt en lys fersken, sart lyseblå og en i hvid. De har stået på ønskesedlen i rigtig lang tid, så det er skønt at de endelig er i hus. Eller næsten da.. De er købt ved Fantast Fabrikken, der ofte har de mest fantastiske ting til rigtig gode priser. Problemet er bare at de befinder sig i Høng! Det er immervæk ret langt fra Århus.
Derfor vil jeg høre jer, om der er nogle af jer der i den nærmeste fremtid skal køre turen fra Høng/Fyn til Århus? Og har mulighed for at have de tre stole med.
Jeg vil naturligvis gerne betale for det, eller lave et eller andet fint til den der kan hjælpe!

Billedet af stolene er lånt af Fantast Fabrikken, og indlægget kan findes lige her.

Flere billeder af min stue i forvandling kan ses her og her.

6 kommentarer:

 1. Hvor har du købt yes yes yes posteren?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en der følger med Boligmagasinet i denne måned ;)

   Slet
 2. Høng ligger på sjælland og ikke på fyn :)

  SvarSlet
 3. Hej Julia :-)

  Jeg ved ikke, om du har fået løst problemet med lamperne? Men jeg ville samle de tre ledninger i en samlemuffe (Og bagefter gemme samlingen i et eller andet), så der kun er én ledning, som skal have strøm. Den ville jeg så sætte en lysdæmper på.

  Alternativt kan du gemme ledningerne i en liste langs væggen.

  Bare et par ideer :-)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.