tirsdag den 27. november 2012

Byens helt egen smuksak


Så blev det endelig tid til åbningen af butikken Smuksak her i Århus. Den er stiftet af en masse kreative damer. De fleste er her fra blogland. De havde simpelthen produceret så vanvittigt mange flotte ting. Det er virkelig imponerende, hvor meget de har nået på kort tid!
Hvis ikke I var forbi i dag, synes jeg uden tvivl I skal se at komme af sted. Den er helt klart et besøg værd her op til jul, og så er det vidst også noget med, at de har åbent alle dage op til jul ;)
Butikken ligger på Borggade 10, 8000 Århus C

I må undskylde, hvis jeg ikke er for hurtig til det der med at få svaret på jeres kommentarer. Det driller lidt med at besvare kommentarer over mobilen, og det er begrænset, hvor tit jeg er på computeren hjemme. Sådan går det jo, når man får sig en iPhone.
Men hver besked bliver læst og varmer :)6 kommentarer:

 1. Jeg var også dernede i dag, og må ærligt indrømme, at det gruede så meget i mine fingre for selv at have været med. Så SMUK en butik ville jeg nu gerne have været medejer af, men desværre som studerende, føler jeg ikke at tiden er til det, men måske en dag, hvem ved.

  Butikken er i hvertfald et besøg værd.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er vildt inspirerende med alle dens farverige ting og lækre håndværk. Jeg ville også ønske at jeg havde haft tiden til at være med, men det må måske blive en gang i fremtiden ;)

   Slet
 2. Tror der er dømt juleshopping! Jeg må hellere finde den store pengepung frem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er ihvertfald svært at holde sig i skindet sådan et sted. Dog skal jeg lige huske kontanter næste gang. De har ikke fået dankortmaskinen endnu ;)

   Slet
 3. Ej, tak for billeder og de søde ord Julia. Æv, at jeg var taget hjem - men du kommer da forbi en anden dag igen ikk´? ;-) Jeg står i butikken både lørdag og søndag - og ellers ses vi en anden gang :-) /Christine*

  SvarSlet
 4. Så hyggeligt at du kiggede forbi!

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.