søndag den 24. februar 2013

Nu er bloggen på facebook

 

 
Min ølkasse har (også) fået ny placering og funktion. Nu indeholder den alt mit værktøj (og som krea- og gør-det-selv-kvinde er der rigtig meget) Det er efterhånden flere år siden jeg malede og lavede låg til kassen, og det er faktisk mit allerførste patchworkprojekt. Og så var det tilmed også der jeg stiftede bekendtskab med retro stoffer. Viskestykkerne er fundet i Rema, og har de fineste neonfarve!

Noget helt andet er, at jeg har oprettet en side på facebook dedikeret til bloggen. Jeg tænker at det vil være rart at have både Instagram billeder og links til blogindlæg samlet ét sted. Jeg skal bare lige have fundet ud af hvordan jeg gør det. I det hele taget er jeg ret ny ift. sådan noget med at håndtere en side på facebook, men jeg lærer det nok hen ad vejen ;) Nogle der ved det?
Det vil formentlig også være et sted, hvor jeg lægger billeder op, der enten er blevet vist på bloggen for lang lang tid siden, eller som jeg aldrig fik lagt på bloggen.
Inde på siden har jeg også oprettet en mappe der hedder "Til salg". Det er en nem måde at sætte ting til salg på, og jeg skal seriøst have ryddet ud i mine ting. Især alt mit ekstra retro stof, der bare ligger "og samler støv" under sengen :)

I finder mig på facebook her, og hvis I har lyst til at kigge forbi Instagram, kan I finde mig her.

Jeg håber I vil tage godt imod tiltaget, og håber I har lyst til at følge med! Håber I får en dejlig søndag.

15 kommentarer:

 1. Jeg følger troligt med alle tre steder, og elsker det :-) Er vild med din lejlighed og dine dejlige billeder. TAK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone. Det er altid dejligt at høre :D

   Slet
 2. Sikke en fed ølkasse... og superfede viskestykker (som godt måtte flytte hjem til mig, men kender jeg min lokale Rema, er de lige så udsolgte som stof og garn altid er... suk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det tit når man bor i større byer! ;) Synes dog ikke det er så slemt i de Rema butikker der er i Århus. Mærkeligt nok. Men det kan jo sagtens være jeg bare har været heldig!

   Slet
 3. Hvor er den ølkassse bare blevet fed, min far har vidst en stående - mon ikke jeg lige skulle "låne" den med hjem... for jeg har da også rigtig mange kreasager liggende rundt omkring :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da. Det er altid rart at "låne" ting fra sine forældre. Har også "lånt" en ølkasse som brændekurv af min far ;)

   Slet
 4. Det er da en mega sjov ide med den øl kasse!!! Så fin den er, jeg får helt lyst til at patchworke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er også fedt når ens patchwork bliver omsat til noget brugbart i hjemmet!

   Slet
 5. Tillykke med det...

  Min blog kom os på lørdag... :-)

  Må jeg ikke spørge dig om hvordan du fik linket til din side herinde?
  Jeg er ikke stærk i det der side-noget på FB. Og når jeg lissom kopiere arbejdslinien på min facebook side, så kommer hele admnistrator delen med...

  Vh Mila/Københavnerhjerte.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg har fundet det rigtige link på facebook ved at synes godt om min egen side, klikke på facebook logoet øverst til venstre, klikke på siden juliarunge yderst til venstre på siden, og dermed se den som alm. besøger. Dermed er linket det rette i toppen :) Lyder besværligt, men er det altså ikke ;)

   Slet
 6. Din ølkasse er genial. LIKE, LIKE, LIKE.

  SvarSlet
 7. Så utrolig kul kasse! Den likte jeg!

  SvarSlet
 8. Jeg er også helt pjattet med din ølkasse - har selv en del af dem, men bare som reol... Det er er genialt :-) Hvordan har du lavet låget, altså hvad er inden under patch-worket? /frkskou

  SvarSlet
 9. Ever wanted to get free Twitter Followers?
  Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.