lørdag den 24. november 2012

Så blev det "endeligt" min tur!Så blev det min tur. Min lagerplads her på bloggen blev fyldt op. Kunne ikke se anden udvej end at købe de 25 ekstra gb (til 3,11 usd), men med en månedlig betaling, er det godt nok træls. Har hørt at nogle af jer andre, har betalt et engangsbeløb, kan det passe?

Pakken blev lavet i sidste weekend, og blev for mit vedkommende startskuddet på julen. På trods af at jeg har været omgivet  af julesager de sidste 3 måneder!
Det var egentlig Anne-Mette bag bloggen 5.th.e, der skubbede mig i gang. Hun har været ved at arbejde på en artikel til en anden blog, og manglede et eksempel på en gave med musselmalet gavepapir. Har her sat det sammen med neongul murersnor og en rest af det glimmerpapir, jeg fik en stump af fra Salling.

Her til aften står det på masser af afsnit af Forbrydelsen sammen med en god veninde. Har haft svært ved at komme i gang med den, fordi jeg synes den er uhyggelig at se alene i mørket. Men nu opdagede jeg jo lige, at den slutter allerede i morgen aften og haps! så fik jeg lige set 6 afsnit. Hold nu op hvor er den serie bare alt alt for spændende. I morgen er det også min fødselsdag, så mon ikke jeg også lige skal have bagt lidt :)
Håber I alle får en dejlig aften!


28 kommentarer:

 1. Da jeg løb tør for billed plads, valgte jeg også at købe mig til mere. Jeg betaler 15-20 kr om måneden. Ærgerligt at man skal betale... Efterfølgende har jeg hørt, at man kan tilføje en ekstra mail adresse til sin blog og derved få endnu en "omgang"plads. Sikke noget smukt gavepapir :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm. Har man altid en mail ved dem? Selvom det ikke er en man bruger. Selvom 20 kr ikke er meget, så er det også mere princippet i at man skal betale for at have sin blog.
   Elsker også lige netop dét gavepapir ekstra meget :)

   Slet
 2. Åhhh Julie jeg står nøjagtig med samme problem i dag, kan ikke oploade flere billeder på bloggen. Det er squ så surt, at man nu skal til at betale et fast beløb om måneden. Hvordan gør du, betaler du et engangsbeløb, som så bliver trukket en gang hver måned eller hvordan? Og hvor mang DK kr svarer det ca til ?

  Håber du vil svare den fortvivlede:-) Helena

  SvarSlet
 3. Når man har betalt den månedlige beløb, kan man så oploade så mange billeder man lyster eller hvordan?

  SvarSlet
 4. Jeg har også lige betalt og tilmeldt mig månedlig betaling... Træls, men et nødvendigt onde;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
 5. Det er da pudsigt at vi er flere som lige har ramt loftet samtidig. Jeg ramte loftet i går da jeg ville skrive et indlæg. Så jeg er i gang med at minimere mine billeder på de ældste indlæg.
  Vil ikke betale for min blog.Det er et princip jeg har i forhold til et gratis produkt.Så kan man ikke bagefter komme og sige at nu skal der pludselig betales.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 6. Øv Øv og øv med øv på.
  Selvom at jeg har slettet en del af mine gamle indlæg og har minimeret nogle billeder bliver der ved med at stå at jeg ikke har mere plads og at jeg er nødt til at købe plads.
  Jeg hader at blive presset til noget og især til at skulle bruge penge.
  Men må nok bide i det sure æble så og tilkøbe mig mere plads :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også gjort det samme. Slettet og redigeret i en masse men den bliver ved med at sige at jeg skal købe, så må nok betale mig fra det, men ved du hvor meget det koster i dk

   Slet
  2. Hej Helena
   Nej jeg ved ikke ,hvad det koster. Er gået i sort over det.
   Så har slet ikke lyst til at beskæftige mig med det.

   Slet
  3. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i! God pointe :)

   Slet
 7. Tillykke med fødselsdagen:)
  Hvor er pakken smuk, hvor har du papiret fra
  - vil så gerne eje det;)

  SvarSlet
 8. Grattis på födelsedagen!
  Är det en ny säsong av Forbrydelsen, som går på dansk tv nu? Här i Sverige har det gått två omgångar tidigare, jag har gillat båda fast jag oftast inte brukar tycka om kriminalserier. Vore kul om det kom en säsong till!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :) Det er den 3. Sæson! Så du kan godt glæde dig! Man sidder på kanten af sofaen ;)

   Slet
 9. For nogle måneder siden blev jeg også bedt om at betale (det afhænger selvfølgelig af hvor længe man har blogget og hvor mange billeder man bruger på sin blog hvornår man skal til at betale - jeg bruger en del i hvert indlæg)
  Jeg betaler ca. 14-15 kr om måneden og det kører helt automatisk. Men så skulle der også gerne være meget lagerplads til det næste lange stykke tid :o)

  SvarSlet
 10. Hej Julia,
  Jeg ved ikke om du har fundet en løsning på problemet, men ellers skulle der være en rigtig god guide lige her:

  https://docs.google.com/document/d/1-iw-zf7dfNKcWbJBckxnEtcfhw3YYXSrXAbVhHk1vMA/edit

  Håber det kan hjælpe dig :o)

  kh Ria-K.

  SvarSlet
 11. Bliver der så trukket fast 14- 15 kr fra din konto hver måned ?

  SvarSlet
 12. Og forresten tusind tak for svaret har nu haft pengepungen oppe. En blog uden billeder er jo lidt for kedelig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena! Hvor lang tid er det nu du har blogget? Det er ikke flere år, vel? Undrer mig bare over, at jeg har blogget i 3 år uden at skulle betale, hvis du også allerede skal? Og at vi er så mange der pludselig skal på samme tid :s

   Slet
  2. Hej Julie. Jeg har kun blogget i lidt over et pr, så ja det undrer også mig at jeg allerede har brugt mit lajerplads, men kan se at vi er mange der desværre har fået denne meddelelse ;-(

   Slet
  3. Der skulle have stået 1 år :-)

   Slet
  4. Det undrer mig bare, at du kan have brugt din plads på et år, når jeg har været 3 år om det :s Der er altså et eller andet lusket ved det synes jeg :)

   Slet
  5. Ja Julia dette undrer altså også mig, men ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, nu har jeg betalt det mindste beløb og så håber jeg, at det kan holde i noget tid.

   Slet
 13. Jeg har virkelig overvejet om det er noget spam på en eller anden måde? Jeg fik nemlig beskeden for et par måneder siden, og valgte ikke at gøre noget. Og vupti så kunne jeg igen fortsætte som normalt dagen efter. Jeg er også blevet "ramt" her i denne omgang sammen med alle jer andre tydeligvis. Og holder stædigt fast på at jeg ikke gider betale før jeg virkelig kan se at det er strengt nødvendigt. Når jeg går ind og ser hvor meget af den gratis plads jeg bruger, kan jeg også se at jeg ikke er oppe og bruge det op endnu. Yderligere Kan jeg se, at der er rigtig mange af de billeder der er på bloggen, der ikke findes i mine online picasa albums. Hvordan kan det være at nogle billeder fylder der, mens andre ikke gør? Og at nogle af billederne ligger der rigtig mange gange, selvom de kun er vist på bloggen en enkelt gang?
  Jeg ved som sagt ikke hvad det handler om, har bare undret mig over det. Og synes også det var endnu mere underligt, at alle i andre så også lige har fået beskeden samtidig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvordan går du mon ind og ser din status for hvor meget du har brugt af plads?

   Slet
  2. Oh no! Nu bliver jeg endnu mere nervøs for spam. Skyndte mig at melde mig fra igen, og oprettede i stedet en gmail også som foreslået. Så er der forhåbenligt dobbelt plads?
   Undersøgte om andre havde oplevet spam med dem men uden held. Min far siger noget om at hjemmesider hvor man skal opgive konto oplysninger, bør starte med hpps inden navnet. Så er det ihvertfald en sikker side. :)

   Slet
 14. Hej.
  Jeg ramte også loftet i lørdags. Men kunne ikke finde ud af, at melde mig til at skulle betale de ca. 15 kr pr måned. Måske er det spam..... I hvert fald kunne jeg i søndags fortsætte som jeg plejer. Lidt mystisk, nu hvor jeg hører, at andre også har haft problemet
  Venlige blog-hilsner
  Anette

  SvarSlet
 15. Jeg kan stadig ikke foretage mig noget på min blog.
  Beskeden om at jeg har ramt loftet dukker stadig op når jeg prøver.
  Og jeg kan slet ikke komme ind på min picasakonto. Så kan ikke slette der eller noget som helst.
  Det er godt og grundigt træls.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pis! Det lyder ikke godt! Betalte du for mere plads?

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.