onsdag den 7. november 2012

Prik prik prikSå er min prik-pude endelig færdig!
Til bagsiden har jeg brugt noget uldstof fra Stof og Stil, så den kommer til at passe til de kommende puder i stuen. Har allerede købt stof til dem.
Jeg startede projektet for ubeskriveligt lang tid siden (skrev bl.a. første gang om projektet her)
Det er simpelthen sådan en dejlig følelse, at få gjort noget færdigt! Broderiet har ligget færdigt og klar til montering alt alt for længe.
Det er helt vildt, hvor mange projekter jeg har liggende, som kun mangler de sidste små ting inden de er færdige! Overvejer lidt at begynde projekt "færdiggør dine projekter", og så sætte fuld fart på i en måned eller sådan noget (ellers er det vidst begrænset, hvor mange projekter jeg når).
Måske nogle af jer kunne tænker jer at hoppe med på vognen?11 kommentarer:

 1. International færdiggør-dine-uendelige-mange-projekter dag. Jeg burde hoppe med på vognen.

  SvarSlet
 2. Super fin - prikker er skønne :o)

  SvarSlet
 3. Åh jeg elsker prikker! :D
  Jeg har lige påbegyndt projekt "førdiggør dine projekter" og sikke en dejlig følelse man får når et projekt der har ligget så længe endelig bliver færdigt! Især hvis det er noget til ens eget hjem, som man går og brokker sig over aldrig bliver færdig, men man egentlig ikke rigtig gør noget ved det alligevel ;)

  SvarSlet
 4. super fin, kan dog ikke lige gennemskue hvilket stof du har brugt til at brodere prikkerne på, sådan en måtte nemlig også gerne bo hjemme hos mig:-)

  SvarSlet
 5. De er meget fine!! Åh ja - det er SÅ dejligt at få afsluttet projekter....jeg har også altid mange i gang, og det kan ligesom bare ikke være anderledes ;-)

  SvarSlet
 6. Tak ;) Er glad for at I også synes den er fin! :D
  Det er nemlig super skønt at færdiggøre projekter til eget hjem! Så bliver der også mere plads på hylderne!
  Stoffet er noget vævet bomuldsstof, der er groft nok til at man lige kan se hvor man skal stikke ved at tælle sig frem. Jeg fandt mit i en genbrugsbutik, og har ikke rigtig set noget lignende efterfølgende. Men har noget i farver hvis det er? Det fede er nemlig at det bliver dejligt blødt selvom man ikke broderer på hele stykket :)
  Kh. Julia

  SvarSlet
 7. jeg synes din prikpude er så smuk, nyder at kigge ind her og se dine dejlige billeder med de mange mønstrede ting, som giver mange erindringer om min ungdom. det er lidt som at komme hjem at kigge ind her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for rosen Evi. Det er altid dejligt at høre når folk kan bruge det man bruger masser af tid på :) Så giver det hele lidt mere mening ;)
   Kh. Julia

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.