lørdag den 3. november 2012

Light


Det bliver efterhånden sværere og sværere for mig, at få taget billeder der kan bruges til bloggen. Man kan virkelig mærke at vinteren er her/er på vej. Der er bare helt afsindigt mørkt. Hele tiden. 
Jeg er efterhånden også begyndt at arbejde så mange timer om ugen, at der også er mørkt når jeg kommer hjem. Men tilgengæld er det jo rigtig fedt at praktikken går godt, og at jeg stiger i tid. For det er nemlig pisse spændende! :)
Jeg vil prøve at oppe mig med at få taget nogle billeder i dagslys. Bloggen skulle jo nødig støve helt til her i løbet af vinteren. 
Dejligt at I på trods af lidt stilstand stadig har lyst til at læse med! Det sætter jeg virkelig pris på :)

  


14 kommentarer:

 1. Ja det med billederne er altså ikke nemt på denne årstid.. Jeg tager efterhånden også kun billeder i weekenden, hvor jeg er hjemme om dagen :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det samme her ;) Det er bare indimellem at det glipper, så det bliver nok en vinter med mange mobilbilleder - den har man trods alt med sig over alt :)

   Slet
 2. Vilken fin vas på de översta bilderna!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er også en af mine favoritter ;)

   Slet
 3. Selvfølgelig vil jeg læse med. Ja det er irriterende med de kortere dage og mørket. Man kunne virkelig mærke det efter vi gik over til vintertid:-(
  Jeg har lige tapetseret en væg i min stue med det blå tapet med blomsterne på dit øverste billede. Nøj hvor er det flot:-)
  God aften....
  Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, skiftet gjorde det bestemt ikke bedre :( Er også meget mere træt, når der aldrig rigtig kommer masser af dagslys ;) Tapetet er virkelig skønt i farverne! Vil da lige kigge forbi og se din væg! Det kan kun se godt ud :)

   Slet
 4. Hvor er det dejligt, at du har det så godt, at timeantallet kan øges Julia :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det er jo det der er vigtigst! Selvom blogging nu også er skønt ;)

   Slet
 5. Åh ja, det kære lys. Jeg mangler det i den grad også og beklager mig på samme vis i dagens indlæg. Øv altså - men så må vi "hygge" lidt mere i hverdagene og tage lidt flere billeder i weekenderne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige mine ord! Skal på fotokursus inden længe, og håber på at lære nogle tricks ;)

   Slet
 6. Jeg elsker at følge dig Julie og det er jo kun dejligt, at du har det godt og er glad for din praktik. Jeg skal selv i praktik her til februar, så der ved jeg også, at der ikke bliver tid til så meget bloggeri. Men det ser jeg blot frem til, for jeg tager jo netop en uddannelse for at lære noget og forhåbentlig blive klog indenfor mit fagområde.

  Kan kun give dig ret i, at det bliver sværre og sværre at tage gode billeder til bloggen. -Men vi er vidst ikke alene om dette problem.

  Kærligst Helena.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for at høre Helena! :D
   Spændende med praktik! Det er altid fedt at prøve ting af, og opleve hvordan tingene bliver udført i praksis ;)

   Slet
 7. Dejlige billeder.
  Ja, det er i sandhed noget træls noget (for at sige det på jysk!), når lyset bare ikke er der til at fotografere.
  Vasen på det allerførste billede er rigtig fin. Hvem er det nu, der har designet den?

  SvarSlet
 8. Vasen er fra Søstrene Grene og købt sidste vinter. Det er virkelig også blevet en af mine yndlingsvaser! :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.