søndag den 30. september 2012

Min nye hverdagEfter lang tids venten er jeg endelig kommet i gang med en ny praktik. Og det er simpelthen den bedste praktik jeg overhovedet kunne drømme om! Jeg er blevet dekoratør praktikant i Salling. Der er meget fysisk hårdt arbejde, men det er fantastisk at følge deres kreative arbejdsgang, ideer og hvordan det hele bliver ført ud i livet. Jeg synes virkelig de er ekstremt dygtige, og jeg er  imponeret over, hvor meget arbejde der bliver lagt i hver enkelt lille ting.
Alt til udstillingerne udover produkterne, bliver lavet fra bunden i dekorationens værksted. Alle rekvisitter bliver produceret med øje for de mindste detaljer - noget som de fleste nok ikke ligger mærke til ved første øjekast. Hvis man kigger efter, er det i virkeligheden det, der skaber hele sammenhængen.
Ovenstående udstilling er lavet af en af eleverne på andet år. Synes det ser helt vildt fedt ud, og er imponeret hendes kreative tankegang. Det er sådan noget, der får mig til at overveje, om det at få en elevplads som dekoratør kunne være noget for mig. Det er bare lidt intimiderende, når der f.eks i Salling kun bliver optaget to elever om året. Derudover er der mange om buddet, hvilket gør, at man virkelig skal være talentfuld for overhovedet at komme i betragtning!
Jeg har nu været i praktik der en måned, og er allerede steget en del timer. Jeg vil jo gerne være med til så meget som muligt! ;)
Og nu bliver det endnu mere blæret, for jeg har ikke mærket noget til min depression siden 1. august! Dejligt endelig at kunne leve, sådan rigtigt, igen. Havde virkelig ikke troet, at dagen hvor jeg kunne sige sådan nogensinde skulle komme. Men det er vel også det, der er hele essensen af sådan en sygdom. Den dræner virkelig en for energi og mod på livet.

Når alt dette så er sagt, er jeg virkelig ked af, at bloggen er blevet så forsømt! Der har været så meget at se til, og min nye hverdag har krævet lidt tid at vænne sig til.
Derudover er der sket så mange andre ting, der har krævet al min tid, og som i sandhed har fået mig til at tænke over livets skrøbelighed. For et par uger siden mistede jeg min farfar. Efter en lang periode med sygdom, fik han endelig fred. Det er en træls måde at komme herfra på, og det er næsten det, der har været aller sværest at forholde sig til.

Jeg håber at I alle har det godt, og ikke helt har opgivet mig og min blog. Jeg er så glad for hver enkelt af jer der kigger forbi! Og hvor er det skønt, at kunne byde så mange nye læsere velkommen :)19 kommentarer:

 1. Ih Julia... Hvor er det dejligt for dig, tillykke med din praktik plads og tillykke med at du ikke har mærket til depressionen længe(0:
  Synd med din farfar, håber du på trods er kommet godt igennem.

  God søndag til dig(0;

  SvarSlet
 2. Hej Julia
  Godt at det går så godt for dig. Man kan tydeligt læse dit overskud i dette indlæg. Håber det fortsætter, for det lyder da som en megafed opgave du der har fået i Salling. God fornøjelse og held og lykke.
  Knus :-)
  Kate

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt for dig Julia.. Stort tillykke med praktikpladsen og med at dit vanlige liv er på vej tilbage :)))

  SvarSlet
 4. Hvor fedt! Stort tillykke med praktikpladsen - det lyder rigtig spændende! :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det fedt. Stort tillykke med praktikpladsen. Det er da vildt flot at blive valgt ud, når det er en så eftertragtet plads. Du må huske at blogge om alle de kreative ting du får lavet :-)

  SvarSlet
 6. Sikke dejlig læsning! Skidt med at du ikke har blogget så meget, for det her er meget mere værd.
  Det lyder til at du er på rette spor. Det er vigtigt -med et sårbart sind, at beskæftige sig med noget som ikke dræner, men opbygger.

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det bare spændende Julia! Jeg har faktisk selv overvejet at blive dekoratør og det lyder til, at det lige er dig! Håber, at du får en masse gode erfaringer i praktik og hvor er det skønt at høre, at du har det så godt. Jeg cykler forbi "dit hus" tit og sender dig en tanke hver gang :-)

  SvarSlet
 8. Det lyder skønt. Jeg håber vi får lov at høre mere om din spændende hverdag hos Salling:-) Det glæder mig, at du har fundet din hylde - håber du har mod på at holde fast selvom det er noget af et nåleøje.

  SvarSlet
 9. Sikke et dejligt positivt indlæg, som jeg blev i godt humør af. Skønt at du føler, at du måske er landet på rette hylde :) Tillykke med det!

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare skønt at læse!
  Jeg stopper tit op og dvæler ved de der udstillinger i Salling. Jeg har også engang sendt en uopfordret ansøgning og forespurgt om dekoratør-arbejde, netop fordi det er så spændende at se på! "Wauw et kreativt team" tænkte jeg. Det er virkelig fedt at læse, at det ER så kreativt og gennemarbejdet som jeg havde drømt om, sådan et job ville være.
  Hold da op, hvor har du bare fortjent den praktikplads og stort tillykke!

  Du skal ikke være bange for at søge om at blive elev, hvorfor skulle du ikke være en af de to? Du har talentet og du har lysten. Jeg tror også det er derfor sin depression ikke har huseret på det seneste.
  Mange glade tanker herfra

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare en skøn solstrålehistorie!! Tak fordi du deler :-)

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med praktikpladsen! Hvor lyder det bare spændende - og dejligt livsbekræftende at læse om din glæde og energi! Er ked af at høre om din farfar - det er hårdt, når den sidste tid skal være fyldt med sygdom.
  Mange tanker
  Bodil

  SvarSlet
 13. Hvor er I bare fantastiske alle sammen! Lige netop på et indlæg som dette er det rart at få dejlig respons. Er glad for at min glæde smitter af på jer andre! :)
  Indimellem er man heldig at få lov til at lave noget man interesserer sig for. Det sker jo desværre ofte alt for sjældent, når man er ufaglært ;)
  Det er virkelig svært at få job som dekoratør. Det kræver vidst mange års erfaring og talent, før man kan være så heldig at komme til at arbejde et sted som Salling. Men man har jo lov til at drømme!
  Hvis man er så heldig at blive elev et sted, hvor man bliver inspireret og udfordret, er det da en god start på ens videre uddannelsesforløb.
  Nu må vi se hvad det bliver til. Overvejer lidt forskellige ting, for mon ikke jeg snart er klar til at give mig ud i det der studie-halløj ;)
  Kæmpe knus til jer alle sammen, Julia!

  SvarSlet
 14. Hvor er det bare fedt for dig, Julia. Er så glad for at det lykkedes dig at komme ind i den praktik, på trods af den modvind der var ;) Og dejligt at høre du har det bedre!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er simpelthen skønt! I dag fik jeg lov til at lave en Hay udstilling helt alene! Mega fedt, og mega skræmmende, når man ikke har nogen erfaring bag sig :s
   Men synes selv det blev godt - kan det blive andet, når det er med Hay? ;)
   Knus

   Slet
 15. Hej og tillykke med praktik pladsen. Hvor har du købt dine Belton spectral lackspray dom du har malet brødkassen og stigen i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :D
   De to farver er købt i en malerforretning. Kvaliteten af dem er dog noget ringere end premium udgaven. Den er endda som regel også billigere!
   Jeg har købt min spraymaling ved Creas.com.
   De har god service og rigtig mange farver!
   Afhængigt af hvor mange du skal bruge, kan det måske også betale sig at købe direkte over molotows hjemmeside. Der er stk prisen ihvertfald billigere! :)
   Kh. Julia

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.