lørdag den 15. september 2012

Workshop med Royal Copenhagen i Inspiration
Så har jeg endelig spottet endnu en workshop med Royal Copenhagen, hvor man kan male sin egen Mega Mussel tallerken. Den her gang er det i Inspiration på Søndergade i Århus.
Kan huske at mange af jer gerne selv ville have været af sted sidste gang.Så her kommer lige info, snuppet fra Inspirations facebook side.
"Inspiration Aarhus City holder Blå Mega Maleraften med besøg af en af porcelænsmalerne fra Royal Copenhagen torsdag den 20. september fra 18-20. Kom ind i butikken og mal din egen tallerken for 250,- (prisen er pr. person). Tilmeld dig i butikken eller ring på telefon 72418800. Deltagelse sker efter først til mølle princippet, og der er få pladser tilbage. Håber vi ses til et hyggeligt arrangement :-)"
Jeg skal selv af sted med en veninde, og glæder mig helt vildt meget! Det foregår i den Inspiration, hvor jeg har været praktikant. Så det bliver også godt at se dem alle sammen igen :)4 kommentarer:

 1. Ej det gad jeg godt! Men det tillader kalenderen vist ikke... :) God fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Ej øv man bor på øen...:( men tusinde tak for tippet, gad jeg godt:)

  SvarSlet
 3. Åh hvor ville jeg gerne med til det, kan bare ikke den dag. Håber det kommer igen :)

  SvarSlet
 4. Sikke fint mulighed - det kunne være spændende engang at prøve, nu jeg selv bor i århus - har skrevet en mail vedr den vundne vase / give away :-)
  Glæder mig til at modtage den
  Kh Ketty
  Ha en fortsat god aften

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.