søndag den 30. september 2012

Haveliv

 
En lille rød tomat fra min tomatplante, der har trodset alles forventninger (undtagen mine egne - jeg vidste da godt at den ville være en survivor!) 
Fantastisk udsigt fra mit vindue, pæretærte med pærer fra haven, og frisk grønkål fra haven.
Dejlige og berigende ting at være omgivet af.8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Selvom havesæsonen er ved at være slut, er der stadig mange smukke ting i den endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der nemlig! Vi nyder stadig godt af de resterende blomster! ;)

   Slet
 2. Kære Julia

  Jeg læser lige dit indlæg om Salling - hvor ER det bare skønt, at det er gået i orden! Jeg er SÅ glad på dine vegne, og dejligt at det også indfrier dine forhåbninger. Glæder mig til at høre mere om det.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna!
   Det er heldigvis så skønt! Vi må snart ses, skal da også lige have fulgt op på jeres huseventyr! :) Har slet ikke været omkring blogland i alt for lang tid..
   Kh. Julia

   Slet
 3. Kære Julie.
  Jeg læste dit indlæg om Salling her tidligere i dag, og stort stort tilykke med din praktikplads, jeg har selv arbejdet derinde for 2 år siden, et dejligt sted at være:-) Det gør mig virkelig ondt at høre, at du mistede en du havde kær her for ikke så længe siden. Det er aldrig let at miste, og jeg mistede selv min far her i januar, så det var virkelig en stor stor sorg, som var hård at komme igennem, og som man jo nok heller aldrig helt kommer over, men jeg har lært at leve med det, og går da op på kirkegården nu med ro i sjælen og ser ham med hans åbne øjne i viden om, at han har det godt, der hvor han er nu.

  Jeg håber, eller jeg ved, at du nok skal få det godt inde i Sallinng, jeg tror i hvertfald, det er det rette sted at være med masser af gode udfordringer.

  Kærligst Helena.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena.
   Det er nemlig et sted med masser af søde mennesker og god stemning! Føler også at det er det rette sted for mig på nuværende tidspunkt :)
   Det gør mig ondt med din far! Det er altid hårdt at miste, og når det er en forældre, bliver det vel næsten ikke hårdere.. Og det er jo heller ikke rart at blive mindet om at livet ikke varer for evigt! :(
   Kh. Julia

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.