torsdag den 14. juni 2012

Sommerliv


Efter en trist nyhed i går om en kær ven af familien, der endnu en gang skal kæmpe mod kræften, ser jeg nu endnu mere frem til at det bliver sommer!
Glæder mig helt vildt til det bliver vandmelon sæson, og de små skovjordbær begynder at dukke op rundt omkring. Jeg vil nyde haven til fulde, og værdsætte de små ting livet byder mig. :o)
Det er virkelig noget, der sætter ens liv i perspektiv.

Alle billederne er fra haven sidste år - skønt at kunne se hvad der venter én ;o)3 kommentarer:

 1. Gør mig virkelig ondt at høre, at der er en af dine bekendte der er ramt er kræft. Mistede desværre selv min far her i januar, så det var rigtig hårdt.

  Mums er også bare vild med vandmelon og jordbær, især jordbær fra egen have.

  Jeg har lige lavet en give Away, måske du har lyst til at være med?
  Evt. tilføje mig til din blogroll, så ville jeg bare blive så glad. Kunne nemlig godt tænke mog, at blive lidt "set" herinde, da jeg stadig er ret ny.

  Mvh Helena
  madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, det er virkelig noget der får en til at tænke over at værdsætte livet noget mere! Og nyde jordbærene og melonen endnu mere ;o)
  Er ked af at høre det med din far. Det er altid hårdt sådan noget..

  SvarSlet
 3. ja, det er jo altid hårdt at miste en man holder af, og så blev han desværre ikke så gammel. Heldigvis er jeg på vej op af bakken igen, igang med studiet, og min takket være min dejlige familie, som jeg holder utrolig meget af, så er jeg ved fat mod.

  Hvad læser du egentlig til?

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.