søndag den 17. juni 2012

Før og efter

Den anden dag fandt jeg endelig ud af, hvilken farve min dejlige stol skulle have. Og den blev mørkeblå, hvilket giver kontrast til alle de lyse farver herhjemme! Den er sådan rigtig Royal Copenhagen blå, hvilket jo passer meget godt til vores fine ting derfra ;o)
Jeg har brugt en spraymaling fra Belton Molotow Premium i farven Sapphire blue nr. 034.


18 kommentarer:

 1. den er blevet rigtig fin. hvordan får du dine ting så blanke? jeg har fået købt nogle farver efter dit link i ur inlæget, men synes ikke de ting jeg har prøve malet bliver så blanke.

  SvarSlet
 2. Tak! ;) Jeg tror bare det er et spørgsmål om at give det nok maling. Men underlaget har selvfølgelig også ret stor betydning. Ved denne stol har jeg kun brugt 2/3 af en spray. Men som du kan se på stolen før, så var den også blank der. Nogle ting kræver bare mere maling for at få den optimale dækning. :)
  Har du givet flere lag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være det der er galt. Det jeg har malet har ikke tidligere været grunnet eller malet, og suger derfor noget mere.

   Slet
  2. Hmm.. Har lige kigget på de andre (hvide) stole jeg har malet, og de skinner heller ikke..Og de var altså også lakerede under.
   Men hvis det er helt råt ubehandlet træ, vil det selvfølgelig suge lidt. Det gjorde det ihvertfald da min roomie malede en ikea-skammel.

   Slet
  3. Det kommet også an på hvilken farve det er, om de er blanke eller matte. Jeg fik at vide nedei Fozz at jo mørkere farve jo mere glans, og at nogle af de mørke farver, bl.a. Sort, også var lavet i en mat udgave :) det kan måske opklare mysteriet?

   Slet
  4. Det giver faktisk meget god mening! Ihvertfald med de farver der hedder blanke. Og det gælder nok også kun, hvis underlaget er det samme.
   Hvid også laves i mat. Men det gør de fleste garanteret. :)

   Slet
 3. Den er bare blevet rigtig fed! Det er altid fedt med noget kontrast til pastelfarverne :)

  SvarSlet
 4. Hej - det er først nu jeg ser du har spurgt til at linke til mine spraymalede møbler - og selvfølgelig må du det.

  SvarSlet
 5. Hvor er den fed Julia. Er også så vild med den blå farve. Rigtig god sønadg aften til dig.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena! Du må også have en dejlig (tirsdag)aften ;o)

   Slet
 6. har du grundet inden ?
  tror du nok lige at mine spisebordsstole skal have en omgang spraymaling i stedet for at sidde med en pensel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Malede bare oven på stolens gamle maling. Efter at have slebet overfladen jævn. Hvis ikke stolen har været malet, tror jeg dog det er bedst at grunde først ;)

   Slet
 7. Giver du nogensinde møblerne lak efterfølgende? For at malingen ikke kalder af? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg endnu ikke gjort, men overvejer faktisk at prøve det af. Synes nogle gange, at det jeg maler ender med at blive mat. Andre gange ikke, selvom det er samme maling jeg bruger. :) Det har nok noget at gøre med materialerne.

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.