onsdag den 13. juni 2012

Min samling af broderigarn

 

Har i lang tid købt broderigarn i flotte farver, når jeg har været i genbrugsbutikker! Elsker generelt at kigge efter gamle kreasager og hjemmelavede ting. Er vild med tanken om, at der er nogen, der siddet og kreeret noget med kærlighed til håndværket! Det er virkelig imponerende, med den tålmodighed man havde engang ;o)
Kan I andre gå fra et stykke smukt broderet stof? Eller et hjemmehæklet tæppe i fine farver?
Jeg tror med sikkerhed, at mange af jer bliver udfordret på det område ;o)


6 kommentarer:

 1. Skønne skønne farver... Jeg bliver mere og mere vild med broderier igen, havde ellers lige en overgang hvor jeg var lid "træt" af det, men en god opfriskning med fede rammer mv. så ser det jo hammer godt ud..

  God aften

  /Anita, kreabondegaard.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det godt! Nogle ting får bare et comeback, når de bliver præsenteret på en ny måde, og i nye farver ;)

   Slet
 2. Jeg kan sagtens gå forbi broderier og broderigarn, da det aldrig har haft min interesse (jeg er til strik), men forleden dag kunne jeg opleve mig selv, for første gang nogensinde, blive fuldkommen vild med et stykke broderi. Dine harlekin-romber er simpelthen SÅ smukke og fyldt med lækre farver, som tiltrækker mit øje. Det er virkelig flot! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Anita! :o) Det er også håndarbejde generelt der i det hele taget er et eller andet fascinerende over. Al den tid og kærlighed der er lagt i projektet :o)

   Slet
 3. Sikke en skøn samling!
  Og nej, jeg kan ikke gå forbi stoffer og sygrej i genbrugsen.
  Altså jeg kan faktisk ikke gå forbi noget som helst ;o)!!!
  Godt vi har en stor overetage!
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det kan sommetider både være godt og skudt med meget plads. Så kommer man jo desværre også tit til at slæbe dét mere hjem. ;)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.