tirsdag den 19. juni 2012

Farvekoder til spraymaling #3


 Her har jeg spraymalet med Belton Molotow Premium i farven Sapphire blue nr. 034.

Denne smukke fugl er piftet op af Britta, der har den tyske blog Pfefferminza. Hun har brugt Belton Molotow Premium i farven Calypso Light nr. 068.

Her er det Tine, der har været i gang med farven Menthol Light nr. 124 fra Belton Molotow Premium. Den minder meget om ovenstående, men er mere grønlig i farven.

Tine har også malet denne fine ramme, og har brugt Belton Molotow Premium i farven Lavender, som er en ny farve der er kommet i serien. Den kan endnu ikke fås på danske webshops (så vidt jeg kan se), men den kan garanteres bestilles hjem til webshoppen. Eller bestilles på molotow.com.Helle med bloggen Loppe-Shoppe har forvandlet en vase ved hjælp af Plasti-kote, gloss super, 1141 PINK RAL 4003, Rosa. Spraymalingen er købt i en Bygma. :o) Før-udgaven kan du se lige her.

Kirsten har malet frutgskåle fra Ikea, og brugt dem som dekoration på væggen. De er sprayet med Plasti-kote matsort, som garanteret fås i en Bygma, ligesom ovenstående maling. 

Lige endnu et lille tip!
Det kan vidst godt betale sig at bestille over molotow.com, hvis man køber flere dåser ad gangen. Men hvem gør ikke det? ;o)
Her har de alle 251 forskellige farver, og de koster bare 28 kr. stykket! :o) Portoen er ca. 70 kr. fra Tyskland til Danmark. Og mon ikke det bliver den samme porto, selvom man bestiller flere.
Tak for tippet til Tine, der fortalte om denne mulighed ;o)14 kommentarer:

 1. Ej hvor godt et indlæg. Jeg har ikke selv prøvet at spraymale noget, men det ser godt nok enkelt ud. Skal man mon grunde først på råt træ? Og hvor mange gange gav du fx stolen? Og brugte du mere end en dåse på den?
  Undskyld alle de mange spørgsmål, men jeg har et par ting, som jeg egentlig gerne vil prøve at spraye med maling, men jeg har indtil videre hver gang grebet penslen.
  Og forresten - hvordan er holdbarheden (skaller det let af)?
  Håber du gider svare, trods de mange ? :-)
  Kh Didde-Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Didde-Louise! :o)Det er virkelig også enkelt!
   Jeg grunder ikke, men sprayer bare direkte på det materiale der nu er!
   Hvor godt det holder afhænger af underlaget. Laminat kan godt skalle ret nemt synes jeg, men det holder rigtig fint på metal og træ!
   Stolen har jeg brugt overraskende lidt til. Kun 2/3 af en spray, men tror også det er fordi det er så mørk en farve..
   Du kan evt. også kigge forbi de andre farvekode-indlæg. (Billede med link til venstre på siden) Der er også forskellige svar på spørgsmål :o)
   Kh. Julia

   Slet
  2. Tusind tak for dine svar :-). Jeg må vist ud og prøve det af snart, for det er da nemmere end med pensel. Og billigt :-)! Jeg har en orange lampe, som står for skud!!!

   Slet
  3. Det var da så lidt! Den vil jeg glæde mig til at se! :)
   Du kan jo altid sende billede, hvis du vil have det med i et farvekode indlæg ;)

   Slet
 2. Hej Julia!
  Så ankom min spraymaling fra Creas.com. Endnu engang tak for en skøn give away... Du kan inden for de næste par dage se resultatet på min blog... Du må gerne bruge det til endnu et farvekodeindlæg, hvis du vil...
  Kh Eline

  SvarSlet
 3. Hej Eline!
  Dejligt at det endelig kom frem ;)
  Glæder mig til at se hvad du får lavet! Og vil meget gerne bruge det til endnu et indlæg. :)
  Dejligt at jeg må!
  Kh. Julia

  SvarSlet
 4. Hej Julia

  Jeg har spraymalet en skammel, som du hjertens gerne må bruge til et farvekode indlæg :) http://pescno.blogspot.dk/2012/06/skammel.html

  Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovsa! Mit svar må lige være forsvundet! Den er virkelig blevet fin, og er straks tilføjet til det kommende indlæg! Tak fordi jeg må låne :)
   Sov godt!
   Kram Julia

   Slet
 5. Hej Julia.
  Jeg har netop lige prøvede at bestille fra Tyskland, da jeg skulle bruge mange.
  Desværre må de åbenbart ikke sende dem til Danmark. Det var hvertfald den besked jeg fik.
  Kunne ellers have sparet en masse penge, når de var 15 stk man skal bruge.

  Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina! Kan det måske være fordi de ikke tager imod betaling fra danske kort?
   Tine fra indlægget der har malet med lilla, har købt sit fra Tyskland, så det forstår jeg ikke lige. Hun betalte dog via Paypal.
   Og hun købte sit i maj måned :)
   Kh. Julia

   Slet
 6. Jeg fik den besked at de ikke sendte fordi det vare "farlige" vare og de kunne få problemer med den tyske myndighed. Jeg betalte også med paypal nemlig..
  Men vil da lige prøve at skrive til dem igen:)

  SvarSlet
 7. Hej Julia.

  Endnu engang et indlæg med fine projekter :-)

  Jeg tænkte på om du mon gider at forklare hvordan du gør fra start til slut?
  Altså gør du noget ved møblerne først - vasker af med noget / sliber med sandpapir/ grunder ? Sprayer du hele møblet på en gang - giver du det flere gange? Sprayer du indendørs eller ude? :-)

  Jeg har både en købmandsdisk i fyrretræ + et lakeret skrivebord (også fyrretræ), som jeg tror jeg vil forsøge mig med.. Har du erfaring med lakerede møbler? :-) Ville du slibe lakken af?

  Håber det er OK med mine mange spørgsmål :-) På forhånd tak!

  Mvh.

  SvarSlet
 8. Jeg har lige modtaget spray fra tyskland, jeg betalte via bankoverførsel. Jeg bestilte i sidste uge og har modtaget dem idag.
  Hun sagde til mig at der kunne være problemer med fragten i forhold til farlige varer, men at de kun tog nogle stikprøver. Hvis nu varerne ikke kunne komme frem ville jeg få mine penge tilbage.

  Hun prøvede godt nok at få mig til at købe hos Creas, men det var bare ikke billigt nok(selvom de dog godt ville give lidt rabat).

  Julia: super ide med disse farvekode indlæg, og fin blog iøvrigt:)

  SvarSlet
 9. Freshconnection.dk har Molotow Premium for 35 kr og 10 for 300! Jeg har bestilt to, hvor fragt med omdeling blev 42 kr.

  Jeg valgte Vanilla og Grapefruit Light til mit 'Budget Mid Century Modern' projekt, der indebærer retro pastelfarver :D Jeg starter med at forvandle et sort bakkebord og en brun kugle-gulvlampe!

  Jeg er også faldet over shops i Tyskland og England, der ikke vil sende, men også nogle, der vil. Der har fragten dog været dyrere end her i DK.

  Held og lykke derude og fedt at falde over denne tråd, selvom den er nogle år gammel :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.