onsdag den 11. april 2012

Positiv tankegangI dag har jeg pyntet lækre cupcakes, som jeg tog med til et møde jeg skulle til med nogle rigtig dejlige mennesker. Ideen var at man skulle vælge en kage med et personlighedstræk, som man syntes passede godt på én. Og der var ene gode og positive ord at vælge imellem. De blev rigtig godt modtaget! Og smagte også helt vildt godt! Mørke chokolade cupcakes med stykker af lys chokolade og pebermyntefrosting på toppen. Mmhm!

Kan rigtig godt lide ideen med, at man godt må rose sig selv, og sige pæne ting om sig selv indimellem! Det kunne de fleste altså godt blive lidt bedre til (inklusiv mig selv)! Eller måske i højere grad lade være med at rose sig selv - efterfølgende af et men! Der lige tager broden af ens succesoplevelse! Det er noget jeg øver mig rigtig meget i. Især når man er indehaver af en sygdom som depression, hvor man ikke altid kan tage det som en selvfølge, at man kan klare selv de mindste ting i hverdagen. Så det er virkelig flot, når man får syet en lille ting, og det er virkelig sejt, når man indimellem ligefrem når sine mål. Det bliver jo ikke mindre fedt det man har nået, af at det måske er det eneste der er krydset af dagens to-do! 
Desværre tager det lang tid at lære sig selv at tænke anderledes, end man tidligere har gjort - men jeg er kommet rigtig langt! Og det er jeg simpelthen stolt af! :o)

Nå, men det blev lige en længere smøre - ville jo egentlig bare vise jer de fine kager ;o)

8 kommentarer:

 1. Super fine kager og en rigtig god idé. Den er skrevet bag øret..
  Ville også ønske at Janteloven var en by i Rusland..
  God lille-fredag - og klap dig selv på skulderen for det gode stykke arbejde du gør!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'! Og i lige måde da! ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Taak! De var også ret sjove at lave :)

   Slet
 3. Uhmmn, de ser gode ud... Sådan en kunne jeg godt spise - laver du lige en ekstra med ordet 'krævende' til mig næste gang? ;)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Krævende klinger nu ikke helt så positivt i mine ører ;) Jeg kan ihvertfald godt komme i tanke om mere positive ting at sige om dig ;)

   Slet
 4. De er da så lækre. Uhm. Og god tanke du har der. Vil jeg øve mig på også...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øvelse gør mester, siger man, så det er bare om at komme i gang! ;)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.