tirsdag den 10. april 2012

Anne Nowak sengetøj til halv pris!Det mega seje sengetøj fra Rikki Tikki - designet af Anne Nowak, var igen sat ned til halv pris, da jeg var forbi Sinnerup den anden dag. Der ligger Sinneup butikker flere steder i landet - se bl.a. på deres hjemmeside. Til jer der ikke har en Sinnerup i nærheden, har jeg fået udleveret en mail (info@sinnerup.com) i kan skrive til og bestille, hvorefter varen vil blive sendt ud til jer - desværre med portopris oveni, men når der er halv pris, kan det stadig godt betale sig! :o)
- Overvejer selv om jeg også lige skulle nuppe sættet med neonfarvede trekanter - man sover så dejligt i smukke omgivelser :o)
God shopping!

Dette indlæg er ikke sponsoreret, men blot info til jer der måske også er interesserede i det fede sengetøj til halv pris. Der var nemlig flere der ikke lige havde en Sinnerup i nabolaget!

8 kommentarer:

 1. De er super fine - kiggede i den nærmeste Sinnerup da du havde vist frem sidst, men der havde de dem slet ikke i butikken :o(
  Måske jeg skulle gøre endnu et forsøg..

  SvarSlet
 2. De røg sikkert også hurtigt, men der skulle gerne være en ny sending på vej har de sagt :o)

  SvarSlet
 3. kan du huske prisen på sengetøjet? mvh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for alm. længde var det 199 kr og for 220 i længden var det vidst 239? Mener jeg :o)

   Slet
 4. Det er altså vildt nok det er til halv pris, det er lige kommet ud...:o) Tak for din indlæg, og husk farverne altså ikke stemmer ovens på de 2 med en underlig rød/pink, det er neon koral;o) KH Anne

  SvarSlet
 5. Ja, det er garanteret som sådan noget introduktionstilbud. :) Men det gør det jo ikke mindre fedt! ;)
  Farverne er bare SÅ meget federe i virkeligheden, og det er virkelig en skam når det jo er billedet man ser på nettet. ;)
  Kh. Julia

  SvarSlet
 6. Er det sinnerup i Århus?

  SvarSlet
 7. Det er ihvertfald der jeg har set det. Men det kan da egentlig godt være, at det ikke er et tilbud der er i alle sinnerup butikker. :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.