søndag den 15. april 2012

Blå nuancer
Alle billeder er fundet på pinterest hvor jeg har samlet en masse køkkeninspiration :o)

Har længe haft planer om at male mit vitrineskab i køkkenet, og har nu besluttet mig for at det skal være i en lys blå farve af slagsen. Jeg er derfor ved at beslutte mig for nuancen det skal være. Havde jo egentlig planer om at bruge denne blå farve, men da skabet er af finer tænker jeg, at resultatet måske bliver pænere med en omgang spraymaling. Synes det er vildt, så stor forskel der er i ovenstående køkkeners udtryk afhængig af farvens tone.
Er pt. ude i et valg mellem disse blå nuancer. Hvilken synes i er finest? Jeg hælder mest til 163 tror jeg.
Farverne er fundet lige her, hvilket Line var så sød at oplyse om. Hun har brugt nr. 113 på hendes brødrister, hvilket bare ser super fint ud! Det er vildt rart at få lov at se farverne på andet end dåsen.
Hvis nogle af jer derude har afprøvet en eller flere af nedenstående farver, og har billeder af det i vil dele, må i meget gerne sige til! Så vil jeg blive super glad! ;o)

Jeg har forresten været ude og hente nogle lækre sager til jer i dag! Nu skal jeg bare lige have taget billeder og så bliver det tid til endnu en konkurrence her på bloggen! I kan godt glæde jer! :o)

11 kommentarer:

 1. Jeg kan bedst lide 113, fordi den bliver lidt mere grøn i det end 163. Tror de to til højre ville blive for mørke. Billedetne et super lækre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo så spørgsmålet om det skal være mere grønligt end jeg oprindeligt havde tænkt. Synes nemlig også at billederne, hvor den type farve er brugt, har en super fin effekt i et køkken :)
   Tror også de to andre bliver for mørke - men det er jo selvfølgelig super svært at vurdere på et billede. Synes heller ikke på nogen måde, at Lines brødrister virker så grønlig i farven som på mit billede.. :s

   Slet
 2. Jeg er også ude i 113 eller 116 pga. den grønne tone - måske en blanding af de to ;-) Fede køkkenbilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er desværre bare svært at se den rigtige farve på billedet tror jeg. Andre forhandlere af mærket viser for eksempel, at nr 016 næsten er identisk med 113. Synes det kunne være fedt med 113 i en lidt lysere udgave - lidt mint måske ;) Det kan jeg bare ikke rigtig finde :)

   Slet
 3. Jeg er mest til 163. Jeg elsker lyseblå. Skal selv igang med at friske køkkenlåger op i lyseblåt.
  Smukke billeder. Meget inspirerende.
  Glæder mig til at se dit skab.
  Kate

  SvarSlet
 4. Det er også min umiddelbare favorit.. Glæder mig da også til at se dit nye køkken i blå! Ville ønske vi også måtte male vores for udlejeren ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du skal vise din udlejer billederne af de køkkener du viser os her, så kan det være han/hun ændrer holdning :-)

   Slet
  2. Haha! Ja det kunne være man skulle gøre det! Og det samme med tapetserede vægge med retro tapet ;)

   Slet
 5. Hej nu får du dig lige en læser mere :-) fine billeder jeg kan lide alle farverne...glæder mig til at følge din blog..du er mere end velkommen forbi min.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har lyst til at følge med! :) Det er det der gør det sjovt at blogge ;)
   Jeg vil da lige tage et smut forbi din blog også!
   Kh. Julia

   Slet
 6. Sikke en skøn samling billeder! :)
  Har i flere år drømt om at køkken med vægge som skabene på det første billede, også rå hvide skabe :) suk :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.