tirsdag den 24. april 2012

Nye puderFor ikke så lang tid siden købte jeg mig en pakke med nogle viskestykker fra Hay, og her ser i hvad der blev ud af det ene af dem! Det andet blev til endnu en pude, som bl.a. blev givet ved indflytterfesten ;o)
Har prøvet at sy lynlåsen i på en ny måde (for mig) vha. en DIY ved Kirkesjov. Synes dog det er ret svært at holde stofferne samlede på midten, når lynlåsen sidder i bunden af puden. Den vil helt vildt gerne gabe!? Har i også det problem?
Puden i Liberty stoffet Betsy er også endelig blevet færdig! Den blev påbegyndt til en kreativ dag, så det er mega rart endelig at få den afsluttet! :o) Det er første gang jeg arbejder med pipingbånd - og endda lavet selv helt fra bunden! Synes det gik okay, især fordi det var lidt svært at regne ud hvad der skulle gøres, hvis man gerne ville have bånd hele vejen rundt i kanten! Fandt på en okay løsning, men der er klart plads til forbedringer ;o)


18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak skal du ha! Synes også selv det blev vellykket! Der er ikke noget bedre end friske puder til ens hjem! Det kan virkelig gøre en stor forskel ;o)

   Slet
 2. Super ide med viskestykkerne! Det ser smadder godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og så er viskestykkerne jo også i en super lækker kvalitet til puder! :o)

   Slet
 3. De er vildt flotte Julia - alle sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, synes de er så fine sammen ;o)

   Slet
 4. Rigtig fine puder du har fået lavet. :)

  SvarSlet
 5. Ej nej nej, hvor er de fine!! Er vild med dem begge:) Må kopiere idéen med viskestykket - og Betsy passer perfekt dertil. Du ligger ikke inde med noget Betsy i pude størrelse, du vil sælge vel?:)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :D Og det er både nemt og billigt med viskestykket! Man skal ikke klippe en eneste gang ;o)
   Har faktisk en helt masse Betsy liggende, som jeg ikke skal bruge til et projekt alligevel, så du siger bare hvor meget du skal bruge :o)
   Kh. Julia

   Slet
  2. Lækkert:) Jeg vil meget gerne købe noget af det.. Gerne til en lignende pude (40x60) og lidt ekstra så der er til detaljer på tøj og nogle knapper.. Hvis du har så meget og kan undvære det;)
   Har du mon andet liberty, du kan undvære lidt af..:)?
   Kh Anne

   Slet
  3. Det har jeg ihvertfald nok til at du kan få :)
   De andre liberty stoffer er det også til detaljer, Knapper og andre småting? Har måske lidt blandet i overskud :)
   Kan du ikke skrive en mail til mig på julia-runge(@)hotmail.com? :)
   Kh. Julia

   Slet
 6. det er godt nok nogle fede puder du har fået lavet der.... Dem gemmer jeg lige i mit hoved..... Hvis nogen får lyst til at sy for mig... ha ha...

  Super flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er lige før at Hay-puden er simpel nok til et begynder sy-projekt - ellers må du jo sige til hvis du skal have hjælp ;o)

   Slet
 7. Ja super ide med de viskestykker.... måske man skal prøve det samme:)
  Hvis du har mere af betsy liggende som Anne ikke skal bruge så siger du endelig bare til:) eller ved du hvor det kan købes?
  Har nemlig set det inde i Kbh og fik det ikke købt;( og så var det udsolgt efterfølgende..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har omkring 2-3 meter liggende, så der er vidst rigeligt til jer begge :o) Købte mit engang på nettet, synes det er alt for dyrt i butikkerne.. Du kan lige skrive en mail til mig på julia-runge(@)hotmail.com med hvor meget du evt skal bruge :o)
   Kh. Julia

   Slet
 8. Smukke puder - og lynlås, suk, det har jeg helt opgivet! Synes nu din syning ser meget prof ud :o)

  SvarSlet
 9. Tak skal du have! ;) Jeg var ellers sikker på, at du var mester til at sy lynlås i, med alle de puder du syr! Som by the way også er super smukke :D Trekantpatchwork synes jeg nemlig virker super svært for en perfektionist som mig, der VIL have at alle hjørner mødes før jeg er tilfreds! 
  Laver du amerikansk lukning i dem i stedet? :)
  Kh. Julia

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.