mandag den 23. april 2012

I dag

I dag skal jeg simpelthen have bestilt spraymaling, så jeg snart kan komme i gang med de to vitrineskabe!
Har ikke kunnet beslutte mig for farverne, da det er næsten umuligt at se den "rigtige" farve på en computerskærm. Må bare tage en hurtig beslutning og håbe på det bedste ;o)
- Og så kan jeg jo altid gå i gang med at grunde i dag, så de i det mindste er klar når malingen når frem! ;P

Hvis det går helt galt mht. farvevalg i forhold til hinanden, kunne det jo altid være, at der var andre Århusianere, der kunne bruge lyseblå spraymaling?
;o)

P.S. Vitrineskabet der skal hænge (et loppefund fra Ingerslevs) skal op ved siden af sofaen mellem de to vinduer. Så man kommer nemlig til at kunne se begge møbler på samme tid - og de skal helst ikke se ud til at have samme farve! :o)

3 kommentarer:

 1. waw hvor et fund fra ingerslev. jeg skal også have bestilt spraymaling min farve skal være mintgrøn så skal jeg male en boghylde..god fornøjelse med dit flotte skab

  SvarSlet
 2. Jo tak! Endte med at bestille et farvekatalog hjem - det gør vidst valget af farve noget lettere! Så man kan se den farve der rent faktisk kommer ud af sprayen :o)
  Glæder mig til at se dit projekt udført :D

  SvarSlet
 3. ih hvor er jeg spændt på resultatet! Jeg har selv et vitrine skab, som jeg skal male lyseblåt. Jeg skal ned og købe maling til det i morgen! Men det tror jeg ikke jeg vil spraye.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.