onsdag den 25. april 2012

Smukke dåser og noget om roomies

Det gjorde dem bestemt ikke mindre smukke, at de hver især var fyldt med de lækreste kager (bagt af min nu tidligere roomie). De blev serveret da vi hjalp hende med at rykke ind i hendes nye fede lejlighed, bare 200 m. herfra. Hverdagen bliver en anden fra nu af, også selvom hun bor så tæt på som det næsten er muligt! Det er helt vildt mærkeligt ikke at kunne råbe "godnaaat" ned ad trappen længere! Nu skal man i stedet til at skrive en sms- eller råbe meget højt! ;o)
Det kræver lidt tilvænning. Især fordi man lige pludselig skal arbejde lidt mere på at bibeholde det tætte bånd man har nu. Tilgengæld er der ingen tvivl om, at det er det ekstra arbejde værd! :o) 
Det er lidt sjovt at tænke på, at man (når man bor med de rette mennesker) næsten kan få et familiært bånd med dem. Man er jo konstant sammen, og hører om hver en lille ting fra hinandens hverdag. Det bliver jo noget helt andet, når man engang flytter sammen med en kæreste eller stifter familie for den sags skyld. Så det er virkelig med at nyde ungdommen, og måden at bo med andre mennesker på, mens man har muligheden for det! :o)
I morgen flytter en ny sød pige ind, hvilket også bliver helt vildt spændende!
Håber inderligt at det kommer til at føles, som om vi bare bliver endnu en i huset ;o)

5 kommentarer:

 1. Årh Sødeste Julia !
  - som du sagde den anden aften, så er det stadig ligesom at gå ned på mit værelse, man får bare lidt frisk luft på vejen ! ;D Sådan skal det blive ved med at være :D

  Er sikker på vi bliver ved med at være ligeså tætte, og jeg glæder mig altid til at komme på besøg hos jer ! og også til at møde den nye pige :)

  Det er helt sikkert det ekstra arbejde værd <3

  ..Kram fra Annette ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nårh hvor er du sød! Er glad for at du har det på samme måde!
   Glæder mig til vi ses om Ikke så længe! :D
   Kram

   Slet
 2. ej hvor sjovt!! Jeg har lige købt en bakke med det lyserøde mønster he he

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er simpelthen så fint! Ville ønske jeg ejede sådan en bakke!! :D

   Slet
 3. BlueHost is ultimately one of the best hosting company for any hosting services you require.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.