søndag den 6. november 2011

Jeg "klipper" videre.. + lille konkurrence
Det sidste billede er lånt herfra, hvor en DIY også kan findes.I weekenden har jeg været hjemme ved mine bedsteforældre og har derfor fået "klippet" en helt masse cirkler til de forskellige sæt jeg er ved at lave. Der bliver vidst til en ca. 2 meter lang cirkel-ranke bestående af 36 cirkler i pap, som man selv kan sy sammen i den rækkefølge man vil.

Spørgsmålet er så bare hvor meget man kan tage for sådan et sæt? Hvis i skulle have lyst til at købe et sæt, hvor meget ville i så ofre på det?
Set i forhold til at man selv slipper for at købe pap, tegne cirkler og klippe ud. :o)

Jeg trækker lod blandt alle forslagene på onsdag den 9. november, og vinderen får selvfølgelig sit eget sæt cirkler efter eget valg! ;o)

28 kommentarer:

 1. Uhhh, det svært - måske 100-130 kr, man spare jo en masse tid når du har været så sød at klippe alle de fine cirkler i de skønne faver!

  Ha en god aften

  Frk.Munk

  SvarSlet
 2. Hvis jeg skulle købe cirklerne, ville jeg ok ikke slippe mere end en 50,-
  Hvad med at lægge snoren i til ranken, og måske et billede eller diy - af hvad man kan bruge cirklerne til? Så tror jeg at efterspørgslen vil blive større - og prisen højere?

  Held og lykke

  SvarSlet
 3. Har cirklerne et bestemt formål? Jeg vil støtte op om Camsens forslag. Som cirklerne ligger i posen nu vill jeg nok sige 70 kr, men hvis der kommer mere ved fx illustration, snor og hvad der ellers kræves, så ville du kunne tage 100-150 kr.

  SvarSlet
 4. jeg siger lidt ala camsen omkring 50 kr - 75 kr med et billede en slags DIY vedlagt :)


  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 5. Kan man købe rankerne andre steder? I så fald skal du selvfølgelig sælge din ranke en anelse billigere, så kunderne vælger at handle hos dig ;-)
  Jeg vil gerne give 50 kr for cirklerne, som jeg kan se mange gode muligheder i udover ranken. Mvh Trine

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres fine bud! Der kommer en beskrivelse af hvordan man laver ranken, samt et billede af en ranke i posen også :o) Mht. bånd, så skal man bare bruge almindelig sytråd.
  Jeg tror ikke rankerne kan købes andre steder. Jeg har ihvertfald ikke set dem nogen steder før.

  SvarSlet
 7. Har lige sat billede på indlægget af hvad de skal bruges til ;o)

  SvarSlet
 8. Hvis der er tråd + beskrivelse (gerne med inspirationsfotos), så synes jeg, at 125,- ville være passende. :)

  SvarSlet
 9. 80 kr. synes jeg :)
  mail: heno26@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Mit bud er 60 kr - det lyder faktisk billigere end 50 kr. i mine ører, og 60 kr. ville jeg selv give :)

  SvarSlet
 11. Hi - jeg har lige lavet en ranke - klippet i hånden og lagt dobbelt - og det tog laaaaang tid!

  SvarSlet
 12. Jeg vil også sige omkring 50-60 kr. og synes ikke det er nødvendigt med en DIY. Et billede af en ranke, som de bl.a. kan bruges til, er da længe fint:)

  SvarSlet
 13. Jeg synes helt sikkert at 120-30 kr, er passende, for der er sparet en masse arbejde, og hvis man alligevel først skal ud og købe en cirkel punch, samt pap, er prisen alligevel steget med meget mere.

  og hvis der kom en rulle sytråd i en evt. kontrast farve, kunne du godt tage 160 kr.

  og så er der lidt spørgsmål, er pappet tykt?
  kan maskinen klare det? og hvilke nål ville være bedst, spørgsmål som jeg selv har tænkt da jeg så de der papirs uroér første gang, og spørgsmål der har holdt mig tilbage for lignende projekt, for min maskine(min gamle maskine) var ikke så glad for papir da jeg prøvede sidst, den blev bukket i selve pinden der holder nålen.

  glæder mig til at høre mere om projektet.

  Kh Sara

  SvarSlet
 14. Uh... jeg ville nok sige 49.95
  Ja det stridt det ikke er højere, men jeg tror ikke jeg ville give mere, da jeg nok ville tænke hvis det var dyrere, at det kunne jeg jo selv klippe. MEN - jeg ved det er et kæmpe arbejde, så det er ikke helt fair af mig :)
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 15. Det er et svært spørgsmål.. Jeg har selv klippet karton til en uro (som I kan se på min blog i et indlæg fra sidste år) - det tog også mega lang tid! Nu har jeg lavet en til og overvejer at sælge den, men jeg ved også at jeg ikke får det den er værd i arb tid..
  79 kr. er mit bud!

  SvarSlet
 16. Jeg tænker omkring 75 kr, nok ikke højere. Men hvor er de bare fine, og jeg tror da nok du kan finde nogen, som gerne vil slippe for at klippe selv. Der er jo også nogen, som køber klippede firkanter til lappetæpper, så jeg tror da markedet er der. Det er en fin ide :-)

  SvarSlet
 17. Jeg ville også sige en 50 kr. Jeg har selv en udstanser i den størrelse du har klippet i. Lavede cirkler til et billed igår aftes og det tog ingen tid. Så fat i en udstanser, så er der meget tid sparet :-)

  SvarSlet
 18. 69 er mit bud ! Og vis at man både kan lave flotte billeder med det og laver ranker.

  SvarSlet
 19. Jeg er også ude i 75-80kr for et sæt :) Lækre farver du har valgt :)

  Kristina
  Kris-au@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg vil sige en 50er. De er skønne men fordi de er forholdsvist simple at lave, så ville jeg ikke tage mere.Men altså..de er vildt søde!

  SvarSlet
 21. Uha jeg syntes det er svært at svare på. Når jeg skal prissætte, så tager jeg som regel udgangspunkt i, hvor meget jeg selv ville give for varen i en butik. Men til dine fine cirkler vil jeg sige 50-75 kr :)

  karenbykaren

  ps. Jeg har netop startet en give away på min blog, hvis du har lyst til at deltage!

  SvarSlet
 22. 79,- er et fint beløb...med en fin snor til (uh, kan også en en sort/grå/hvid udgave med neonsnor for mig :-)

  Smukt

  kram,
  Trine

  SvarSlet
 23. Jeg tror også jeg vil sige et sted mellem 50-60 kr. Det er jo "bare" karton og en punch.... :) Men fint ser det jo ud ;)

  SvarSlet
 24. Jeg ville elske at slippe for klippearbejdet men hvis det blev meget dyrere end 60-80kr ville jeg nok overveje selv at investere i en udstanser i stedet..;)
  Men de er fine og jeg ville elske selv at lave nogen herhjem til..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 25. Hej, hej...Jeg ville nok sige 65,-....det er hverken for dyrt eller for billigt i mine øjne..men lige tilpas !! -Og de er bare super duper flotte, og fint hvis du forbereder i forskellige farvekombinationer....så er der lidt at vælge mellem ;O) Lene´S

  SvarSlet
 26. Jeg ville nok sige 100kr - man skal i hvert fald huske på de timers klipperi som ligger bag - og køb af materialer!!
  Super duper fine ranker... ville pynte så fint hjemme i stuen!
  Kh Maj

  SvarSlet
 27. de er så fine og hvis de kunne købes i en fin æske, kan du sagtens få 100,- kr for dem indpakning gør meget:)

  SvarSlet
 28. Enkelt og dekorativt. Jeg gjør gjerne slike ting selv, men for å kjøpe så ville prisen 50-60 kr være overkommelig.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.