tirsdag den 8. november 2011

Jeg fortsætter i samme stil ;o)Har lige fået syet min første cirkelranke sammen. Det var i sandhed super nemt! Det tog ingen tid og symaskinen kunne fint klare at sy igennem pappet. Valgte at klippe et par cirkler i tapet og mønstret papir også, da jeg ikke har så mange mønstre i min stue endnu. Efter min egen mening! ;o)
Det kan man jo også sagtens selv gøre, hvis man vil lave sin egen ranke med mit kommende DIY-sæt. Så skal der bare klippes dobbelt af tapetet eller papiret, så der er noget på begge sider.Man kan evt. også lade sine børn tegne på nogle cirkler (Idé set inde ved Rakel) og derefter lade dem indgå i ranken til børneværelset. :o)

Jeg har efterhånden besluttet mig for en pris til mine sæt, og er i fuld gang med at lave de sidste detaljer. Tror i første omgang bare de vil blive lagt her på bloggen, og til mit kommende loppemarked (der bliver søndag den 20. november), vil man kunne samle cirklerne til sin helt egen ranke. Mere information følger en af de næste dage!

3 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Jeg kan rigtig godt li' farverne...

  SvarSlet
 2. Ih hvor fint!
  Har slet ikke fået skrevet pakken er kommet. Tusind tak! Silas har taget rigtigt godt i mod de 2 cowboys og de er allerede døde og genoplivet op til flere gange ;-)

  SvarSlet
 3. Det ser da super nice ud :) Kan godt lide, at du har brugt lidt mønstret papir også.

  Karen

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.