onsdag den 2. november 2011

Papircirkler i massevis + eget loppemarkedEr gået amok med at lave cirkler med mit nye multiværktøj! Skal have lavet en paper circle garland til min karnap på værelset! Tror det bliver i de farver der er samlet på nederste billede, men man ved jo aldrig hvor sådanne projekter ender ;o)

Hvis nogle af jer er interesserede i at lave en selv, men ikke gider til at klippe alle cirklerne, kan jeg godt producere dem for jer, så alt i skal gøre er at sammensætte rækkefølgen. Ved ikke hvor meget det skal koste endnu. Vi får at se hvor ondt i armen jeg ender med at få ;o)

Derudover har jeg besluttet mig for at holde loppemarked en weekend herhjemme inden så længe, men skal lige have fastsat en dato. Kunne i evt. have nogle ønsker (inden for 3 ugers tid)? Er det bedst med en lørdag eller en søndag? Hvis i da kunne have lyst til at kigge forbi i det hele taget ;o) Regner med at sælge diverse krea-udstyr, stof, papir/tapet, selvhærdende ler (til dem der måske vil lave deres eget julepynt) og måske nogle produkter produceret til formålet :o)

11 kommentarer:

 1. Det kan blive rigtig fint med sådan en guirlande i en karnap.
  Og så lyder det smart med det værktøj, hvad hedder sådan en?

  SvarSlet
 2. hehe ja jeg tænkte det samme som Ida. og kan det lave 6kanter? :D
  kh Emma

  SvarSlet
 3. Hehe! Jag undrade först vad du skulle med alla cirklar till, men nu fårstår jag. :-) Tror det kommer bli en riktigt fin girlang!

  SvarSlet
 4. Sejt! Det skal nok blive til en fin guirlande eller to...smart med sådan en maskine der næsten kan gøre arbejdet for én ;)

  -karenbykaren

  SvarSlet
 5. Tror det blir super fint. Har også lyst til at lave en (eller flere) herhjem til:) Hører også gerne mere om det smarte værktøj:) Er cirklerne i øvrigt papir eller karton? Det ligner karton nemlig:)

  SvarSlet
 6. Det smarte værktøj er en meget stor hullemaskine. Der kun laver en størrelse hul. Og har været mega dyr, og ikke fåes billigere. :o( Har ledt i et godt stykke tid, uden held. Ihvertfald hvis hullerne skal være så store som mine (ca. 5 cm).
  Men man kan faktisk få dem med alle former for figurer, der bliver trykt ud. De er bare svære at finde i store størrelser og jo større en aftryk der kommer, desto dyrere er de desværre også..
  Men det kan da være jeg lige skal lave et indlæg med maskinen en dag ;o)

  SvarSlet
 7. Mine cirkler er lavet af karton da jeg frygter at de ikke vil kunne holde til så meget ellers. Og det er jo meget arbejde at lægge i noget, hvis det ellers bare går i stykker efter første placering i hjemmet :o)

  SvarSlet
 8. Ok. Tak for svar. Er 'maskinen' til at få i en boghandler eller har du købt den på nettet? Ellers skulle jeg måske overveje at bestille en stak cirkler hos dig. Vil gerne lave en masse guirlander til min fødselsdagsfest:)

  SvarSlet
 9. Jeg må indrømme at jeg ikke har ledt i boghandler, men kunne ikke forestille mig at de ville have den.. Måske i en scrapbook-forretning hvis der findes sådan noget. Jeg har købt min over nettet. Har ledt godt og grundigt rundt omkring, men det er svært at finde de store i webshops, hvor der også kan blive sendt til Danmark. Men det kommer jo også helt an på hvor store cirkler du vil have. De helt små er ikke så svære at få fat i :o)

  SvarSlet
 10. Hvis man har lyst til at lave cirkler i flere forskellige størrelser og uden det skal koste en formue, så har jeg et tip. I Panduro hobby har jeg købt en alternativ "passer" (dem vi brugte i 5.klasse i matematik, til at lave cirkler med). Værktøjet fungerer på den måde, at den har et skarpt hobby-knivs-blad for enden i stedet for en stift. Man kan således skære cirkler i temmelig små (diameter: 1-1,5 cm) og temmelig store cirkler (diamter på 20-30 cm). Den er jeg rigtig glad for og kan derfor varmt anbefale den. Og så koster den virkelig ingenting i forhold til et cirkelstansejern :)

  SvarSlet
 11. Hej Thalde!
  Jeg har også haft prøvet den fra Panduro Hobby. Syntes desværre bare den er mega dårlig at arbejde med, da tingene rykker sig mens man skærer. Cirklerne bliver derfor ikke helt runde, og det er også lidt træls at have en prik i midten af ens cirkler. Så jeg er nu stadig mest fan af udstansere må jeg indrømme! ;)
  Kh. Julia

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.