mandag den 30. august 2010

Patchwork inspiration

I går aftes da jeg sad og sorterede blade, faldt jeg over en lille artikel om Rikke Mai. Hun viste det flotteste patchwork tæppe jeg længe har set (det til venstre i collagen), og med det samme vidste jeg hvad mit næste store projekt skulle være! Elsker at det er lidt anderledes end det man ellers ser, og synes det er fedt at næsten alt stof kan bruges! Har som mange af jer ved RIGTIG meget stof, hvilket også betyder at jeg har RIGTIG mange rester! Derfor har jeg besluttet mig for at begynde at sortere nogle af dem til et lignende projekt. Det nederste billede er fra Karen Marie Dehn, og det øverste er fra google. (Beklager billedkvaliteten).
Der er jo så mange måder at gøre tingene på, så nu må vi se hvad det ender ud med! Spændende bliver det ihvertfald! :o)Hvis nogen af jer er interesseret i en mindre pakke stof til et lignende projekt, må i endelig sige til, så skal jeg samle nogle rester til jer! Har som sagt rigeligt, og der skal heller ikke være alt for mange gengangere efter min mening! ;o)

12 kommentarer:

 1. Hej Julia...
  har længe gået og tænkt om jeg skulle bruge lapper til firkantede eller sekskantede patchwork... jeg kan ikke rigtig finde ud af det, men ville bliver super glad hvis du ville lave en lille pakke til mig af et eller andet..
  Ved ikke hvor meget du gerne vil have for det :)
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Det kommer jo lidt an på størrelsen ;o) Hvor store stykker skal du bruge til dit patchwork projekt. Mere for at høre hvor små rester det må være. Hvis det er sekskantede stykker er der jo flere muligheder for kombinationer og sammensætninger. :o)

  SvarSlet
 3. åååhhhh jeg ville elske en lille stof pakke. jeg ville rigtig gerne lave et sekskantet projekt. et lille hygge tæppe til stuen, til mine 3 børn.
  knus sarah

  SvarSlet
 4. Hej Julia,
  hvilke stoffer i min blog er du interesseret i at bytte?
  Send mig gerne en mail, og evt med billede af det du har at bytte med:)
  siri_ruud@hotmail.com

  Hilsen Siri

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke!!! Er det simpelthen bare sekskanter, der er syet sammen?

  SvarSlet
 6. uh det er sådan et tæppe jeg drømmer om når jeg altså har syet Babytæppet færdig.. og tæppe til at bo i bunden af kravlegården... og nogle rullemadrasser til liften/barnevognen og vuggen.. og en kørepose ... og måske noget babytøj.. og alle de servietter jeg har startet på men mangler at færdiggøre... SÅ vil jeg lave sådan et tæppe. Har allerede samlet alle mine stofrester og endestykker sammen i en æske der vokser og vokser :) jeg tror på jeg når dertil. ( jeg har visioner om stof der kan ries om pap aftener foran tvet :) måske en mindre utopi..)
  Blog endelig om dit.. :) glæder mig til at høre mere om det

  SvarSlet
 7. Det var da flotte tepper!!

  Jeg gleder meg til å se hvordan ditt blir :o)

  SvarSlet
 8. Hej Julia!
  Så har jeg endelig fået meldt mig som fast læser - gad vide hvorfor jeg ikke har gjort det noget før?
  Jeg kan godt huske denne artikel, du omtaler, og ja: det tæppe er skønt! Bare klø på :o)
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 9. Hej alle sammen. Beklager det sene svar :o)

  Til jer der er interesseret i en stofpakke, så regner jeg med at klippe nogle stykker stof af alt muligt blandet i morgen, som egner sig til patchwork. Det vil nok blive af blandet størrelse, nogle meget små, og andre større.. Tror umiddelbart at det vil være bedst til sekskantet patchwork, eller meget små firkanter ;o) Prøver at lave nogle små stofpakker, men ved ikke hvor langt de rækker, det er jo aldrig til at vide før med sidder og syer af det. Der går overraskende meget stof til sømrum! Blander bare alt mht. farver og mønstre! :o) Og skal selvfølgelig nok finde en rimelig pris!

  Siri: Jeg har skrevet på annoncerne på din blogshop :o)

  Onkel Anne: Ja, det er utroligt hvor mange forskellige udtryk man kan lave når man sætter så mange små stykker stof sammen. Det hele skal bare syes sammen i hånden, så det er en noget tidskrævende affære ;o)

  .mma: Haha! kender det kun alt for godt! Har også selv utrolig mange projekter kørende på samme tid! :P Det er altid en god start at havde stoffet liggende i en kurv/kasse der hvor man sidder og ser tv, for så kan man jo nemt lige begynde at klippe lidt ud ;o)

  Ida: Hehe ;o) Det kender jeg godt. Nogle steder tager man det bare som en selvfølge at man er fast læser.. Man læser jo med fast :P

  Nu må i endelig ikke regne med at mit bliver vist frem lige foreløbigt! Tror der kommer til at gå laang tid før det overhovedet begynder at ligne et tæppe ;o)

  SvarSlet
 10. Hej Julia.

  Jeg vil meget gerne købe/bytte mig til en stofrest pakke til min allerførste(helt sikkert ikke det sidste) patchwork projekt, jeg er begyndt på.

  er vild med de skønne tapper du har fundet især det hvis med blomsterne, måske det er sådan noget i den stil mit skal ende op med, ellers måske bliver det regnbue farvet, ved ikke helt endnu. allerførst skal der ri´s flere 6kanter, og jeg er nu oppe på 150 ca efter en uges tid, og jeg er helt sikker hoppet med på patchwork afhængigheden.
  glæder mig til at se dit projekt :)

  KH Sara

  SvarSlet
 11. Sara: Det lyder virkelig imponerende! Jeg er selv i tvivl om hvordan mit mønster skal se ud, og det sætter lidt nogle begrænsninger når det kommer til at begynde at sy sammen ;o) Men er godt i gang med at finde stoffer jeg vil have med!

  Til alle jer der er interesseret i en restepakke (Sara, Sarah og Mischa), så har jeg nu fået lavet tre styks. De er blevet ret store faktisk, og der skulle gerne være til rigig meget patchwork. Den indeholder alle regnbuens farver, alverdens mønstre, samt både nyt, vintage og retro :o)
  Prisen har jeg tænkt skulle være 150 kr. og portoen ligger nok på ihvertfald 40 kr. Men den kan vi dele, så i kun skal af med 170 alt inklusiv. Er i stadig interesserede? :o)

  SvarSlet
 12. jep jeg vil meget gerne bestille sådan en pakke med skønne farver :)

  du kan bare sende mig en mail med hvordan vi gøre det, jeg har paypal hvis det er?

  Kh Sara

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.