fredag den 3. september 2010

Lækker mad, lækkert lys og lækker give-away?Først billeder af måltiderne fra i forgårs! (ikke dårligt!) Derefter billeder af en "forlystelse" jeg var inde at se i forbindelse med Århus Festuge. Det er en form for oppustelig labyrint, hvor man så nogle forskellige lysindfald omkring en. Synes det var rigtig hyggeligt og hvis ikke der havde været så mange mennesker havde det også været afslappende ;o) Men det er uden tvivl et besøg værd hvis man kører forbi Århus (ved ridehuset), især fordi det kun koster 25 kr. :o)

Nu til noget knap så sjovt! Jeg har fået nogle muskler i klemme omme i ryggen, der gjorde at jeg stort set ikke kunne bruge min højre arm i to dage! Derfor har der heller ikke været indlæg, det har simpelthen gjort for ondt! Har nu fået noget gigtmedicin, og kan nu begynde at bruge armen igen uden at det gør særligt ondt! Derfor står dagen i dag også på grundig oprydning på værelset, hvilket der virkelig trænger til! ;o)

Går rundt i en konstant tankeboks med hensyn til min lovede give-away! Er helt blank med hvad jeg skal udlodde! Har i nogle ideer eller ønsker? :o)

2 kommentarer:

  1. Jeg ønsker mig en million. Hvis du kan udlodde det, så vil jeg gøre stort set hvad som helst for at vinde. Eller måske at du kommer til Kbh. og nyindretter mit børneværelse. Eller, altså, det er ikke MIT, det er mine børns, ikk?

    SvarSlet
  2. Måske du kunne lave en kreapakke, med perler,papir,stof, knapper og andet fint man kan bruge en lækker regnvejrs dag, havde jeg tænkt på til min næste give away. en go måde lige at få tyndet ud i diverse ting.

    Kh sara

    SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.