søndag den 29. august 2010

Wip Wip! WUP WUP

Mit seneste Work-in-progress! Og det ser endelig ud til at det er ved at nå mod enden, for hold fast hvor har det bare taget lang tid at planlægge, tage mål, finde stof og ikke mindst blive enige om de mange beslutninger der skulle tages! Indtil videre er alle vidst meget tilfredse med resultatet! Pånær Thea, hvis værelse jeg har indrettet ;o) Hun er ikke helt glad for at sengen har fået ny placering, og resten har hun endnu ikke set. Jeg krydser fingre for hendes accept, det er trods alt vigtigst at hun kan lide det! ;b
Glæder mig til at vise jer resten, når det engang kommer på plads! Tror det bliver SÅ fint! Håber i alle har haft en dejlig weekend! Jeg glæder mig rent faktisk til at komme på arbejde igen! Det har været helt mærkeligt at have fri i to dage ;o)

PS. Dette er mit indlæg nummer 200! WUP WUP!  Og jeg arbejder på at færdiggøre en ting til jer, som jeg kan udlodde i en lille konkurrence! Det er vidst ved at være på tide! Det er jo så lækkert at der er hele 214 mennesker der vil læse med! TAK :o)

2 kommentarer:

I love comments and I appreciate every single one of them.