tirsdag den 15. juni 2010

Det smukke dynebetræk

Mit farverige dynebetræk fik syet det sidste sammen af forsiden i går. Kunne ikke vente længere med at være kreativ. Og da slet ikke når jeg havde fået så mange lækre stoffer ind af døren. Kæmper stadig med at finde en perfekt bagside.. Men har en idé om hvordan det skal se ud nu ;o)
I dag står det på eksamenslæsning i faget innovation. Skal læse med en veninde, og så skal der vidst laves pandekager. Det hele skal jo heller ikke være så kedeligt!
I må have en dejlig dag derude!

10 kommentarer:

 1. Det ser super-lækkert ud, flot!

  Må jeg spørge, hvad du gør på bagsiden for lapperne ikke trævler? Har du zigzag'get kanterne? Jeg overvejer, at lave et sekskantet patchwork dynebetræk, men er meget i tvivl om hvordan jeg undgår det trævler.
  Hvad ville du foreslå?

  På forhånd tak,
  Iben

  SvarSlet
 2. Smukt betræk. Kan godt forstå du har svært ved at tæmme den kreative virkelyst til fordel for læsningen. Det kender jeg alt til.
  Rigtig god læselyst til dig og du har så evig ret i at man har fortjent lidt søde belønninger for sine anstrengelser (:
  Glæder mig til at se hvad du får tryllet frem af fine ting ved symaskinen i fremtiden.

  Kh Iben

  SvarSlet
 3. Helt fantastisk! Efter at have set Julies sengetæppe og nu dit dynebetræk, glæder jeg mig endnu mere til jeg får mit sengetæppe i samme stil lavet. Endnu er jeg bare ved at klippe lapper :)

  Sender lige en mail, men forstår at du har travlt ligenu, så forventer ikke svar sådan lige ;)

  God eksamenslæsning og pandekagebagning!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Hej Julia
  Hvor er det bare super flot!!! Har du mere af det helt røde, som er i øverste venstre hjørne? Jeg kunne evt. bytte til lidt blåt eller lilla, det var vist de farver du manglede mest, ik?
  Held og lykke med eksamenslæsningen!
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot!! God plan med at ses på søndag, jeg mailer lige nogle billeder af de stoffer jeg har, i de ønskede farver. Det bliver dog nok først i morgen :) Kh. Julia

  SvarSlet
 6. oj, vad mycket fint du har på din blog! kommer gärna tillbaka fler gånger.

  SvarSlet
 7. åh så fint. du er så flink :-)
  Hilen fra BlandetLoft

  SvarSlet
 8. Hej alle. Tak for de mange fine kommentarer! Er glad for at i også synes det er pænt ;o)

  Jeg har syet stykkerne sammen i baner, og derefter zig-zag'et rækkerne ned.. Et kæmpe arbejde, men sådan er det når man endnu ikke har nogen overlocker :P Og det har i sandhed også været et KÆMPE arbejde at klippe alle de lapper! Det er der vidst flere af jer derude der ved alt om ;o) Mht. et tæppe lavet med sekskanter, så er det også noget jeg overvejer at kaste mig ud i.. Men med de samme overvejelser som dig.. Og er lidt i tvivl om man egentlig ikke godt kan sy det på symaskinen. :S

  Mht. bytning af det røde, så har jeg ikke så meget tilbage, men kunne godt bytte et par lapper hvis det er noget rigtig fint stof i bytte ;o) Så vi kan lige skrives ved Mette. Skriver dit ønske ned, så jeg ikke glemmer det! :P
  Det samme har jeg gjort ved dig Mirjam ;o) Skal nok vende tilbage til jer når eksamenerne er ovre! :D

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.