mandag den 14. juni 2010

Godt humør!På billedet ses alt det stof jeg har købt gennem weekenden. Er ved at samle sammen så jeg for alvor kan give den en skalle efter gymnasiet. Mangler meget retro-stoffer i lilla og lyserød, og vil meget gerne bytte noget af ovenstående stof med jer. Men det må simpelthen vente til efter næste mandag, hvor jeg endelig er færdig! :o) Der skal også nok komme konkrete bytteindlæg, så i bedre kan se udvalget :b Men alt det må hellere vente så jeg kan koncentrere mig om de sidste to eksamener!
Var oppe i dansk mundtlig i dag, og det gik helt vildt godt. Bedre end jeg nogensinde havde turdet håbet. Så i dag er humøret højt! :o) Håber i har det på samme måde?

7 kommentarer:

 1. Jeg har nogle flotte betræk i lille og lyserøde, og vil gerne bytte med nogle af dem du viser. Lad os se på det, når du har tid :)

  SvarSlet
 2. Hej Julia. Har lige skrevet en mail til dig ;o)

  SvarSlet
 3. Uhh det med grøn bund (2-3 fra toppen) ser meeeget spændende ud:-)
  Jeg har også noget lilla jeg kan sende billede af nu vi er igang;-)

  SvarSlet
 4. Lige dét betræk er jeg i tvivl om jeg vil bytte væk.. Kan sagtens se hvad det skulle bruges til ;o)

  SvarSlet
 5. Men jeg laver et decideret bytteindlæg når jeg som sagt bliver færdig! Så kan i se hele udvalget.. Der er nemlig mere end det fra billeder ;o)

  SvarSlet
 6. hej Julia - sikke fine stoffer.
  jeg skriver som aftalt til dig når jeg har fået mine nye stoffer ind af døren - så kan vi skrives ved næste uge :-)

  fedt at det er gået godt til eksamen idag - så kan du snart se en ende på det - I know the feeling - har selv lige en sidste eksamen torsdag næste uge..geeezzzzz!!

  SvarSlet
 7. Uha Julia. De ser lækre ud! Held og lykke med eksamen. KH Mia

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.