onsdag den 12. maj 2010

Galla

Her er det så! Det endelige sæt der skal bruges til galle på næste torsdag. Og så er jeg ellers også færdig med gymnasiet. Hvilket man må sige er helt vildt mærkeligt! Jeg fandt disse stiletter i H&M, og de sidder simpelthen intet mindre end perfekt! Blev engang opereret i foden, så har det egentlig ikke så nemt med de helt høje hæle.. Disse tror jeg dog er helt perfekte i højden, og mon ikke jeg kan klare at have dem på en hel aften!? Havde regnet med at der skulle sløjfer rundt om ankelen, men tror det bliver pænere uden. Der må komme sløjfer på et andet par ;o) Men det skulle vel også være nemt nok at klare! :o)
Kjolen er fra Isabell Kristensen og er i silke. Elsker den sarte farve og de fine detaljer! Nu er jeg også ved at være helt klar, mangler bare neglelak og strømpebukser.. Og så er den ged barberet! ;o)  (Hvis man kan sige det i den her sammenhæng!)

9 kommentarer:

 1. Det ser dejlig lyst og feminint ud:)

  SvarSlet
 2. Nøj, det er fint, det sæt:) Glæder mig til at se billeder, når du har skrudet på:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Hvor bliver du smuk. Jeg håber du får en fantastisk aften.

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er den kjole flot - så enkel, men alligevel med så mange fine detaljer!

  SvarSlet
 5. Den er virkelig fantastisk smuk den kjole. Er selv på kjolejagt i øjeblikket, skal til et par bryllupper over sommeren nemlig. Nyd din galla!

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin! Håber du får en god aften.. jeg var faktisk også til galla for nogle uger siden, det er en stor oplevelse :)

  Mvh. lineandree.blogspot.com

  SvarSlet
 7. helt alfe agtigt! Så yndigt! ;) Og skøn blog du har Julia! KH Emilie

  SvarSlet
 8. Tak skal i have alle sammen! :D Det varmer! ;o) (Typisk at man først får tid til at svare EFTER det hele er overstået ;o) )

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.