tirsdag den 18. maj 2010

Galla galla gallaFor midt vedkommende går alt op i galla for tiden! Der er bare uendelige mængder af ting der skal planlægges (sådan føles det ihvertfald!). Vi ved stadig ikke hvordan vi skal ankomme til skolen, havde egentlig bare tænkt mig at tage bussen, indtil jeg fandt ud af at mine forældre også skulle være med i starten.. Så måske bil..? Men er det ikke lidt fesent, når der sidste år var folk der ankom i helikopter? ;o) Måske man skulle begynde at tænke i lidt kreative baner!
Jeg begynder efterhånden også at mærke, at min gymnasietid er ved at være forbi.. I dag står nogle af timerne på gallapyntning. Vi skal være i vores klasselokale, som trænger til en ordentlig forvandling!
I første omgang er vi ved at folde servietter til små blomster. Super simpelt, men dog tager det lang tid, når der skal laves 90! :o) Synes de mange folder er super fine, og så er de selvfølgelig blå! Hvilket jo er en selvfølge når man går på HTX!
Håber i nyder det gode vejr der begynder at være, jeg håber bare at det fortsætter til på torsdag hvor det hele går løs :o)

8 kommentarer:

 1. Du skal da sky dive fra en helikopter, intet mindre ;)

  SvarSlet
 2. HAHA! Ja! Det var måske en idé! :P Så overgår man da dem fra sidste år :D

  SvarSlet
 3. Hold da op en masse fine ting du laver - er straks blevet fast læser :)

  Og tak fordi du mindede om hvor hyggeligt det var, at arrangere gallafest den gang for snart mange år siden. Nyd festen!

  Hilsen Henriette

  SvarSlet
 4. Tak skal du have! :D Og velkommen til, altid dejligt at folk har lyst til at læse med! Galla gik rigtig fint :o)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
 5. Ej hvor er de fine. Skal holde bryllup her til sommer hvor de vil passe super flot. Kan du afsløre hvordan de er foldet.

  SvarSlet
 6. Det kan du tro. :o) Det kan være jeg kan lave en DIY med dette projekt på et tidspunkt. Det er lidt svært at forklare uden billeder ;o)

  SvarSlet
 7. Hej igen Lialje. Har lige fundet en rigtig god beskrivelse på en anden blog, og så er der jo ikke rigtig nogen grund til at jeg også gør det.. ;o)

  Kan desværre ikke huske hvor jeg fandt det,men har sat the vintage hausfrau på opgaven, da jeg kan huske at hun havde skrevet en kommentar på indlægget :P

  SvarSlet
 8. Nu er det undersøgt og du finder den fine tutorial ved søhesten ved at klikke på dette link: http://trinesoehest.blogspot.com/2010/06/tutorial-shestens-serviet-rose.html

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.