fredag den 16. april 2010

Guess what?

Slæbte i går rundt på denne lækre sæk. Den var sågar med mig på café! Jeg gjorde mig nemlig et kup, som jeg ikke kunne lade min næse gå forbi. Gæt hvad den gemte!?3x2 lækre kasser fra Netto med vippelåg! De var endelig kommet i min Netto. Desværre til 49 pr. pakke.. Besluttede mig i første omgang til kun at tage én. Men ved kassen gik den sørme ind til 20 kr! Så jeg spurtede ind og købte 2 pakker mere! Hvad ellers! Har ikke nok tapet til dem, og ved ikke hvordan man gør. Det står desværre ikke i "inspirationshæftet". Så hvis der er nogen, der vil vise bagsiden af deres æske, hvor de måske har brugt to forskellige tapeter, vil jeg blive mega glad! :o)
Billeder kan sendes til julia-runge@hotmail.com

8 kommentarer:

 1. Hehe...det kunne ligne alt muligt andet og mere suspekt du slæbte rundt på i sækken, men det var noget af et kup, du gjorde dig. Jeg købte et sæt for længe siden, men ville også gerne i Netto efter flere, nu hvor de er på tilbud. Har bare ikke noget det endnu:(
  Glæder mig til at se æskerne, når de er færdige. Jeg har brugt limstift til de små æsker med papir og limlak til de større æsker med tapet, fordi jeg ikke kunne få det til at virke med tapetklister.

  SvarSlet
 2. Jeg har ellers brugt tapet klister, det virkede ret godt her.. Og så klipper jeg en bane der når hele vejen rundt og som krydses bagpå til sidst, så jeg har samme tapet hele vejen rundt.. :)

  SvarSlet
 3. Hvor heldigt! Men ja, de er godt nok noget uhandy at slæbe omkring. Må man spørge hvilken netto du fandt dem i (så vidt jeg husker bor du også i Århus)? Da de havde dem i min netto fik jeg kun fat i en pakke med vippelåg og 2 med alm. låg, og dem med vippelåg er altså lige lidt pænere.

  Mange hilsner Cecilie

  SvarSlet
 4. uh - ville gerne hve fat i dem, de har kun de runde i min netto... Hvor ligger din netto, hvis man må spørge?:-)

  SvarSlet
 5. Hej alle! Tak for kommentarerne! :D
  Malene: Tror også der var flere der synes det så lidt spøjst ud ;o) Men det var trods alt rarere at have dem i sæk. Til at starte med gik jeg med dem stablet oven på hinanden ;P Har du billeder af dine på din blog?
  Rakel: Hvordan har du så lavet låget, uden at det nye stykke tapet går ned over bagsiden af kassen? Kan se du har lavet en til en veninde, hvor du har brugt to slags tapet ;o)
  Cecilie og Sandra: Jeg er fra Århus af, og min "lokale" Netto, er den der ligger i Thorvaldsensgade tæt på hovedbiblioteket. De lå aller nederst på en hylde, langt inde, så måske der stadig er nogle tilbage.. Det er ihvertfald ikke nogen man falder over inde i butikken ;o) God jagt!

  SvarSlet
 6. jeg skal da lige derned - det er meget tæt på mig nemlig, tak for tippet, og rigtig god weekend:-)

  SvarSlet
 7. Åh ja, dem har jeg også hamstret. Her i byen (Jyllinge) går de for 10 kr nu!!! Der er en stor stak af dem med vippelåg tilbage...

  SvarSlet
 8. Hej!

  Byter gärna till mig lite mer tapet! ska se vad jag kan erbjuda i utbyte.. har du sett något speciellt på min blogg som du önskar? :)

  Ha en god helg!

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.