lørdag den 17. april 2010

Jeg er nu den lykkelige ejer af en pyntet Nettokasse

Se hvad jeg fik lavet i går! Er den ikke blevet helt igennem SMUK!? Fatter slet ikke at jeg har formået rent faktisk at lave den. Den har ligget i tankerne i så lang tid! Og lige pludselig er den her! :o) (Lyder som om der er kommet en baby i huset, haha)
Er bare selv så stolt af resultatet.. Der er dog stadig masser af plads til forbedring. Derfor kommer resten af indlægget til at handle om den knap så smukke side af skønheden (Tænk at der er én!) Har forresten vist et billede af hvordan man kan lave lågets kanter på en pæn måde.Hvert hjørne er lavet på en ny måde, men synes dette blev pænest ;o) Og nu til den nøgne sandhed..

Jeg afslører hermed:


Alle småfejlene ;o)
I håbet om at der måske er nogle, der har tips til hvordan jeg kan gøre det pænere næste gang.. Kunne simpelthen ikke få det til, at blive pænt der hvor den bøjer. Og hvordan skal man få det hele til at tørre uden at det klistrer sammen? Smart som jeg var, lagde jeg noget imellem i den ene side for at adskille låget fra kassen, hvilket resulterede i at låget nu er skævt. Fedt! Nogen der ved hvordan man udreder skaden? Og har prøvet at lægge noget ovenpå, hvilket ikke hjalp..
På trods af skønhedsfejlene er jeg nu den stolte ejer!
Nyd blogtræffet i morgen (til alle de heldige der skal afsted). Her står den på lektier, men glæder mig allerede til næste gang! :o)

6 kommentarer:

 1. Den er da blevet rigtig fin! Og sådan ser mine også ud når man kommer tæt på. Jeg synes det er lettest at bukke pænt omkring når man klipper "trekanter" ind i hjørnerne. Man finder teknikken efter et par æsker (hvilket er derfor jeg nu er på jagt efter flere). Jeg hsr lige postet billeder af mine på min blog. Den ene minder lidt om din æske.

  Mange hilsner Cecilie

  SvarSlet
 2. Den er da rigtig fin. Har du brugt tapetklister? Jeg kom ikke lige ned i netto i dag, så krydser fingre for at de stadig er der på mandag:-) hilsen Sandra

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke nogen gode råd. Men jeg synes nu også den ser fin ud :).

  Jeg synes oftest tingene bliver smukkest når de ikke er 100% perfekte.

  SvarSlet
 4. Den er enormt fin - også med et par skønhedsfejl. :o) Kan virkelig godt lide det sarte retrotapet, som bare er helt perfekt.

  Har selv fire netto-kasser liggende til en make-over, så jeg følger gerne tips og tricks herinde!

  SvarSlet
 5. Hei :)For en nydelig eske du har tapetsert!Jeg elsker sånne esker som er veldig dekorative å ha overalt i huset. Jeg skjønner godt at du likte det gule stoffet jeg fant på loppemarkedet. Den fargen er sjelden. Jeg har lett og lett det siste året uten å finne det noe sted og endelig fant jeg det altså på lørdag. Jeg vet ikke riktig om jeg skal dele det opp. Det var så fint som det var, men hvis jeg bestemmer meg for å selge noe av det skal jeg si i fra til deg.Ha en fortsatt fin dag! beste hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 6. Hej alle. Jeg har brugt tapetklister da jeg synes det er lettere at arbejde med.. Glæder mig til at få lavet flere så de kan klæde hinanden!
  Skriver lige til dig på din blog Cecilie :o) Skal da vidst lige have nogle tips!

  Glæder mig til måske at høre fra dig ang. stoffet Kardemomme ;o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.