torsdag den 15. april 2010

Den rene afslapning?Har i dag været et smut på café med en god veninde. Vi tog forbi café DG og fik varm chokolade, der ifølge menukortet skulle være lavet af "rigtig chokolade". Gad godt vide hvor den gemte sig, for det var bestemt ikke noget man kunne smage.. Lidt af en skuffelse, men det var nu stadig dejligt med et afbræk fra den travle eksamensopgave-skrivning. Føler oprigtigt at det er ligefrem fysisk umuligt! Hvordan skal man nå så mange (store) afleveringer på så kort tid! Glæder mig til at det engang er overstået, og mit liv begynder ;o) (overdrivelse fremmer forståelsen)
Jeg er konstant præget af dårlig samvittighed, selv når jeg skriver opgave! For hvad med alle de andre.. Tankerne kører og det er mildest talt svært at slappe ordentligt af. Så selv om man slapper af, er det bare noget det virker som udadtil ;o)

4 kommentarer:

 1. Huff..Slitsomt med eksamens-stress..*sender trøsteklem*

  Kakao'n så iallefall veldig god ut, selvom den ikke smakte slik du håpte på*knis*
  Uansett er det digg med et cafe besøk, herlig å bare se på alle menneskene og slappe av litt:)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have, og du har jo så ret! Det er mindst lige så meget for den lækre stemning og alle de hyggelige indtryk man får! Og så gør det jo heller ikke noget at det SER lækkert ud ;P

  SvarSlet
 3. Åh hvpr har jeg bare stået i din situation og følt mig utilstrækkelig overfor ALT og ALLE. Følte ikke jeg kunne være en god nok mor, kone, studiekammerat, familiemedlem, ven mm -men man kan kun gøre det så godt man nu kan.
  Jeg skal selv til at bestige studie-bjerget påny, fra på mandag begynder 10 ugers kursus (del af en kandidatgrad) og derefter 1 årstid med speciale. Jeg VED og frygter vitterlig at det kommer til at blive SÅ stressende, men HÅBER bare at jeg kan holde hovedet koldt og ikke have konstant dårlig samvittighed. Ja, som du nok kan fornemme glæder jeg mig ikke fuldkommen til detforestående, så jeg er fuld af forståelse overfor det du gennemgår lige nu..
  Held og lykke med det hele (til os begge) ;0)

  SvarSlet
 4. Hej Barbara. Tak for din medfølende kommentar!;o) Håber du har fået en god start på studiet! Der er kommet lidt mere styr på mit, da nogle stykker er afleveret nu, men synes godt nok stadig det virker som om der er LANG vej igen! Det gælder virkelig om at holde tungen lige i munden! :D
  Også held og lykke til dig! ;o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.