mandag den 4. november 2013

Farvekoder til spraymaling #8

 
Mia Maria er en relativt ny blogger, med bloggen "Showroom". Hun er for alvor blevet bidt af at spraymale og har simpelthen lavet så mange fine ting. Jeg er så heldig at have fået lov til at vise dem frem her på bloggen. Forhåbentligt til inspiration for jer andre. 
Her har hun givet en gammel IKEA lampe nyt liv ved at spraye den med Belton Molotow Premium i farven Caribbean nr. 121. Den fine lampeskærm er fra Rie Elise Larsen.Kommoden ovenfor har hun også spraymalet med Belton Molotow Premium i farven  
Caribbean nr. 121.

Grene spraymalet med Belton Molotow Premium i farven Neon Orange nr. 351.

Patentflasker spraymalet med Belton Molotow Premium i farverne Signal Yellow nr. 165 og  
Signal White nr. 231

Gamle messingstager malet med Belton Molotow Premium i farverne Caribbean nr. 121, Neon Orange nr. 351 og Currant nr. 069

Ikea skammel malet med Belton Molotow Premium i farven Riviera Light nr. 123

 
Skuffer malet med Belton Molotow Premium i farverne Signal Yellow nr. 165, Grapefruit nr. 122 og Neon Pink nr. 352.

Virkelig nogle fine projekter hun har været i gang med. Hun har bestemt også en lækker blog, som uden tvivl er et besøg værd! Synes I skal tage et kig forbi.
Ha' en dejlig dag :)

5 kommentarer:

 1. Er helt vild med farverne nederst - de passer lige til min bonusdatters værelse, men jeg kan ikke finde 004/Signal yellow, men 165/Signal yellow - kan det være den???

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kunne bruge inspirationen :) Kan se, at der er skrevet et forkert nr. Det er nemlig lige præcis nr. 165, der skulle stå. Det er nu rettet i teksten ;)

   Slet
 2. Ivanhoe Mines Limited (IVN) has started shipping rolex submariner replica copper and gold concentrate from its louis vuitton outlet Osborne mine in Northwestern Queensland hermes outlet. The mine is operated by Ivanhoe Australia, which is 59% owned by Rio Tinto.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.