tirsdag den 29. oktober 2013

Ombygning af Salling // The reopening of Salling #1

Jeg har tænkt meget over, hvad jeg i det hele taget skulle vise jer her på bloggen. På det sidste har jeg ikke rigtig fået lavet noget nyt herhjemme. Eller.. det har jeg, men det er bestemt ikke færdigt til fremvisning endnu. Det har tiden og overskuddet ikke været til. Og nu hvor jeg er færdig med mit vikariat i Salling, har jeg bare haft brug for søvn!
Så hvorfor ikke vise jer, hvad der er blevet lavet af spændende ting i Salling. Det er trods alt en ombygning, og der er virkelig blevet lavet mange fede ting. Er imponeret over, hvor godt de dygtige mennesker bag har gjort det. Selvom jeg kun har været med til at udføre deres planer, så har det stadig været helt vildt spændende, og ikke mindst hårdt at være med til. Der er mildest talt blevet arbejdet i døgndrift, for at nå det hele inden åbningen.


Først vil jeg vise jer det nye ammerum:
 
Og et smukt Hay tæppe, er der også blevet brugt i damemode.
 


----
I've been thinking about what to show you guys lately. At home things have been extremely quiet. All I have been doing lately is working at the reopening of a Danish department store named Salling.
So how about showing you some pictures of that?
First I will show you some pictures of the new nursing room.
I absolutely love it!

3 kommentarer:

I love comments and I appreciate every single one of them.