lørdag den 19. oktober 2013

Farvekoder til spraymaling #7 og min tilbagevendingEn af mine dejlige læsere, har været så sød at sende dette fine billede til mig. Maria har spraymalet disse fine borde med Belton Molotow Premium i farven Light Grey Neutral nr. 100 og Belton Molotow Premium i farven Creme Blue Pastel nr. 114

Synes virkelig det er nogle fine farver sammen. Jeg overvejer stadig hvilke farver, jeg skal bruge til mine stole. Jeg er dog kommet frem til, at de skal være grå. Så er det bare med at finde den rette nuance.  
Har I spraymalet med grå? Og har I nogle billeder, hvor man kan se af farverne i brug?

Jeg har efterhånden været væk fra bloggen et stykke tid.Tror det er tid til at vende tilbage igen. Har ikke engang fået læst andres blogs, så er på ingen måde opdateret med, hvad der er sket i vores lille "samfund".

Jeg har de sidste par måneder været tilbage i Sallings dekorationsafdeling. Er der som vikar, og har hjulpet til under den store ombygning af butikken. Vi har haft ubeskriveligt travlt, og timetallet er kommet langt over de oprindelige 37 timer om ugen. Så der har ikke været meget energi tilbage, når jeg var hjemme. Nu er der efterhånden ved at være ro på. Varehuset er blevet færdigt - og er blevet virkelig flot! Det har været rigtig spændende at være med til, men stopper desværre i næste uge, og så er jeg endnu engang arbejdsløs.
Hvis nogle af jer står og mangler arbejdskraft i nærheden af Aarhus, eller kender nogen der gør, må I endelig sige til! Jeg er åben for det meste :) Min mail står i bloggens sidebar.

Håber I alle har haft det godt. Glæder mig til at være tilbage igen, og håber stadig I har lyst til at følge med, på trods af et par måneders stilhed.
Ha' en dejlig weekend!

15 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage :)
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Bianca! Håber du også havde en god weekend :)

   Slet
 2. Dejligt at høre fra dig, Julia. Jeg glæder mig til dine indlæg og håber, at du snart finder et godt arbejde. Jeg skal nok have dig i tankerne, hvis jeg støder på noget.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna.
   Tak skal du have :)
   Det er også dejligt at være tilbage. Har allerede været så heldig at få job ved min lokale Tiger, og starter allerede i morgen. Det bliver fedt! Og timetallet er mere fornuftigt end ved Salling, så nu bliver der forhåbentligt tid til både at arbejde og være kreativ.
   Kh. Julia

   Slet
 3. Hvor mange lag kræves der, for at dække en grundet overflade, så resultatet bliver jævnt?
  Velkommen tilbage - jeg har tjekket din blog mange gange i de seneste måneders tid for at se, om der var nyt fra dig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina. Tak for din søde kommentar. Dejligt at man ikke er blevet helt glemt på trods af en lille pause!
   Når man spraymaler, maler man mange små lag. Afhængigt af materialet du maler, kan du nogle gange male det hele på én gang. Det tørrer hurtigt, eller bliver ihvertfald overmalbart hurtigt. Oftest kan du give det flere lag på én gang. Så du ikke behøver at holde pause imellem. Du vender bare tilbage til det du startede med at spraye, når du har færdiggjort resten. Du skal dog selvfølgelig kun male det igen, der ikke er dækket helt endnu. Men hellere flere tynde lag, end få tykke. Det skulle jo nødig løbe :)
   Held og lykke med projektet!
   Kh. Julia

   Slet
 4. Velkommen tilbage, glæder mig til at læse mere fra dig :o)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Dejligt at have dig tilbage igen og jeg vil også have dig i tanker med hensyn til job. Jeg står dog selv i samme situation her til februar, når jeg bliver færdig som pædagog. De Jobs hænger bare ikke på træerne lige i øjeblikket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena. (svarer lige lidt det samme, som til Anna længere oppe i kommentarfeltet)
   Tak skal du have :)
   Det er også dejligt at være tilbage. Har allerede været så heldig at få job ved min lokale Tiger, og starter allerede i morgen. Det bliver fedt! Og timetallet er mere fornuftigt end ved Salling, så nu bliver der forhåbentligt tid til både at arbejde og være kreativ.
   Det er dog desværre kun juleassistance i første omgang, så det kan være jeg endnu engang står uden job til januar ;) Jeg skal nok prøve at holde øje og ører åbne ang. pædagogjob. Det er da ellers fedt at du snart er færdig!
   Kh. Julia

   Slet
 6. Velkommen tilbage.
  Nyd at kunne trække vejret lidt igen, når du bliver arbejdsløs.
  Det er vel med at se det positive i alle situationer. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Emilie.
   Det har du helt ret i. Jeg har nydt de sidste par dages ekstra søvn, og har fået bugt med en del af de hængepartier, jeg har haft liggende et stykke tid.
   I morgen er jeg så heldig at starte i Tiger, og har så lidt at lave den næste tid. Virkelig fedt, selvom jeg også godt kunne have set det positive i et par ugers arbejdsløshed. Men jeg klager ikke ;)

   Slet
 7. Jeg siger også Velkomnen tilbage, dine indslag var /er savnet
  Kh Helle
  Go vind med jobsøgningen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle. Hvor er du sød. Dejligt at være savnet :) Og dejligt at du at du har lyst til fortsat at læse med!

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.