mandag den 18. februar 2013

My livingroom in progress

 

 

  

Jeg har længe haft lyst til at lave om I min stue. Det tidligere sofabord er væk. Min kæmpestore kaffefilter-lampe er kommet væk, og hvis I ikke har fået set den, kan I finde den lige her - inden jeg kom så langt med indretningen herhjemme ;)

Da jeg stoppede i Salling i tirsdags, blev jeg forkælet med lidt godter fra mine søde kollegaer. Jeg var så heldig at få en kæmpe buket tulipaner, de to fine Kaleido bakker fra Hay, samt en Hay clamp lamp. Tror jeg vil investere i et par stykker mere, som skal hænge over sofaen. Skal bare have fundet en pære, der lyser meget svagt. Har fundet en på 23 watt, men synes stadig den er for skarp. 
Er der nogen af jer. der ved hvor lidt watt man kan få en pære med?

Den fine ramme og spejlet er også fra Salling. De skulle være smidt ud under kæmpeoprydningen på dekorationens loft. Heldigvis måtte vi gerne tage tingene med hjem, hvis vi kunne have det derhjemme, og selv kunne fragte det. Der var desværre rigtig mange smukke ting, der måtte ryge ud. Der er grænser for hvor meget mere, man kan presse ind herhjemme! 
De nyindkøbte prints skal op på væggen bag sofaen, og så tror jeg også, der skal tilføjes rammer i andre farver end sort. På væggen med rammen, skal der være en plade med tapet, men indtil da er der sat lidt blandede godter til skue.

De gamle støvede hjul har jeg fået af min far, og de skal sættes under brændekurven (en gråmalet ølkasse).
Tæppet er et lille forsøg. Det er en rest fra dengang, der blev lagt gulvtæppe på et af værelserne. Kan meget godt lide at sofahjørnet bliver afgrænset, så nu skal tæppet bare klippes til :)

Lang snak, men lyder det ikke godt?

8 kommentarer:

 1. Lækker lampe du har fået! Heldige asen ;) Jeg mener man kan få pærer helt ned til 15 watt, men efterhånden bliver de fine glødepærer jo udfasede fordi det skal være sparepærer, så måske du skal på jagt et stort sted a'la Bilka for et godt udvalg. Kram på dig -Måske du har lyst til at komme ud til den der kaffe vi efterhånden længe har skullet finde en dag til? Send en sms ;)

  SvarSlet
 2. Mega skønt at blive begavet, er selv lige blevet det, fordi jeg havde fødselsdag, der er nu ik noget bedre :-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt og lækkert ud i stuen, altid dejligt med fornyelse. Hvor sødt af dine kollegaer med blomster og gaver , det varmer bare rigtig meget:) Go aften til dig.

  SvarSlet
 4. Er vild med din stue. I sær væggen med billeder og rammen med "opslag". Helt vildt hyggelig. Glæder mig til at se mere.
  www.littlemsladybug.com

  SvarSlet
 5. Lækker lampe du har på det første billede :) Og tusind tak for inspirationen. Det er en lækker stue du har dig :)

  SvarSlet
 6. Så fint, du har sans for detaljerne (0:

  SvarSlet
 7. Hvor ser der bare fint ud hos dig! Er vild med lampen. Man kan få sådan nogle Philips living light pærer (de er dog ret dyre 3 for 1500kr, men så holder de også uendeligt...), der kan man selv justere lyststyrke, farve og glød - rent disko, hvis man vil :-) Og så kan man styre dem fra mobilen og computeren via wifi. Vi har fået dem i sidste uge, og er SÅ glad for dem - de er geniale til hyggebelysning bl.a.
  Åh, hvem der bare havde fået lov at komme et smut på det dekorationsloft - suk :0)!
  God aften.
  Kh. Stina

  SvarSlet
 8. Fin stue du har Julia:-)
  Jeg er blevet ret vild med den sorte lampe, der er på billedet med "opslagsrammen" - er det bare en sort topan med træperler sat på? Eller hvordan? Det ser SÅ fint ud nemlig, og vil passe perfekt i et mørkt hjørne af min egen stue:-)

  Kh Pernille

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.