søndag den 27. januar 2013

Ret og vrang

Så fik jeg endelig taget mig sammen til også at lære at strikke vrang. Det tog sin tid. Havde vidst en dårlig oplevelse eller to, da jeg var mindre, hvor det var alt for uoverskueligt. Sådan har jeg det også med hækling.. Måske jeg om et par år også får lyst til at lære det!
Startede med det nederste projekt der skal blive til et pandebånd. Jeg mangler bare lige at lære, hvordan jeg syer det sammen, så det kan varme mine ører. Godt man har en lærer ved sin side.
Jeg ved ikke hvad det lyseblå i bomuld skal blive til. Havde bare lyst til at prøve mig frem med den type garn også. Overvejede egentlig at lave det til en grydelag, men så kom jeg til at slå alt for få masker op..
Har I nogle forslag?

Håber I nyder weekenden, og det sidste af sneen (hvis vi er heldige) ;)

4 kommentarer:

 1. Ser fint ud, kan også kun ret, vrang og perlestrik, men du kan da tage det med til blogtræf på lørdag, så er der sikkert nogen som man lære dig det:-) Glæder mig forresten til at møde dig.

  SvarSlet
 2. Hvad med en karklud. Det lyder måske ikke af så meget, men der er noget umådeligt luksuriøst ved en hjemmestrikket karklud. Har selv nogle stykker, som en sød kvinde har strikket til mig :-)
  Kate

  SvarSlet
 3. Sejt du lærer at strikke, det står også på min to do liste! Og SUPER skøn blog du har, glæder mig til at følge dig.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Du strikker rigitg pænt og ensartet, det skal nok blive rigtig godt :) Kan anbefale knit pros strikkepinde - dem startede jeg med, og de er rigtig gode. Kh Anita

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.