mandag den 28. januar 2013

Held

Indimellem har man lov til at være heldig. Det var jeg for nyligt, da jeg på samme dag vandt to fine give-aways! Og det er altså ikke særlig tit jeg vinder noget! Den ene præmie var et rigtig lækkert iPhone cover vundet hos Sofie Legarth, fra hendes eget mærke Petite Legarth. Hun laver simpelthen så mange smukke ting, og hendes butik er helt klart et besøg værd :) Måtte selv vælge hvilket Liberty print jeg ville have, og valget faldt på dette.
Den anden præmie var et gavekort på 500 kr. til webshoppen My Nordic Home. Det vandt jeg ovre ved Joan med bloggen Wooz. Se lige hvor lækkert et gavekort de sendte til mig. Lækkert papir, fint og delikat blankt logo, og deres logo trykt ind i pappet. Virkelig lækkert at se på :)
Glæder mig til at shoppe løs derinde.
Lidt heldig har man vel lov til at være. ;)

5 kommentarer:

 1. Øj hvor lækkert!! Altid dejligt at vinde, ekstra dejligt når det er lækre sager!! Har fulgt din blog lidt i smug, men nu er jeg fast læser og er vild med din lille hyggelige blog. Tak.

  Mvh. Michelle/ stinkywinkysverden (:

  SvarSlet
 2. Lækre gaver. Tillykke :)
  Kh. T

  SvarSlet
 3. Uhhh tillykke Julia, har du forresten set min give away, måske det er noget for dig:-)

  SvarSlet
 4. tillykke med de fine præmier, det er dejligt for dig. jeg synes dit cover er rigtig smukt, fint valg du traf.

  SvarSlet
 5. Hej Julie
  Tænkte sjovt nok på at det print du havde valgt ville passe bedst til en hvid iPhone.... ser nu, at det jo er det du har!
  ;-) rigtig fint!!! God weekend!

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.