tirsdag den 4. december 2012

Tapetdrømme (kan du hjælpe?)Her i weekenden var jeg som sagt i København. Jeg skulle besøge en lille nyfødt baby og hans forældre :) Når nu jeg alligevel var derovre, ville jeg også lige et smut forbi Retro Villa, Liebe og Creas. Nåede desværre aldrig forbi Creas, da vi blev grebet af at kigge på baby, høre om fødslen og hygge i al almindelighed. Det er ikke tit vi ses, så det er med at nyde det, når det endelig sker!
I Retro Villa fik jeg købt disse fine blomstrede tapeter. Egentlig besluttede jeg mig i butikken for, at tapeterne skulle klippes i store firkanter og alle sættes på væggen.

Nu er jeg kommet i tvivl.
Vil jo i virkeligheden allerhelst have en hel væg med det blå blomstrede tapet. De havde bare ikke mere end 4 meter af den, og jeg skal nok bruge 8!

Derfor vil jeg høre jer, om I måske har noget af tapetet liggende som I kan undvære? Eller har set det til salg andre steder?
Jeg vil virkelig blive glad hvis nogen af jer har mulighed for at hjælpe! Hvis nogen skal kunne hjælpe, må det vidst være jer ;)9 kommentarer:

 1. Det er også virkelig flot! Gid jeg kunne hjælpe :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er i tvivl om det er den farvekombination jeg har af det på mit lager. Vil gerne tjekke næste gang jeg kommer der forbi. Det bliver nok i løbet af weekenden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine. Det må du meget meget gerne :) En anden farvekombination kunne nok også være fed :)
   Kh. Julia

   Slet
 3. Hej Julia, Kan godt forstå du gerne vil have mere af det der blåblomstrede. Jeg har den også men kun en lille rest på under 50 cm.

  Jeg tillader mig lige at lægge et link til noget småblomstret tapet jeg har i min shop, hvis du må ud i alternativer:
  https://www.etsy.com/listing/117145366/wallpaper-by-the-yard

  Mkh
  Junette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Junette. Selvfølgelig må du linke :) Din "butik" var også det første sted jeg ledte! Tænkte at chancen nok var størst ved dig ;)
   Kiggede også på det tapet fra linket, men synes det bliver for mørkt.
   Og så er jeg (desværre) blevet hovedkuls forelsket i det andet :( Typisk ;)

   Slet
 4. Det kender jeg godt! :-)
  Hvis der er noget man er faldet for, så er det dét og kun det man har for øje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige præcis. Havde valgt at være lidt fleksibel og lave firkanterne, men det er altså mange penge at bruge, når det ikke føles helt rigtigt i maven ;)

   Slet
 5. Hej Julia.

  Vil bare lige høre om du har fået min mail ang. Kähler?

  Fint tapet btw!

  Lisa // Lille Lisas Univers

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Har lige svaret på din mail ;)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.