søndag den 16. december 2012

November 2009 - 3 år med blogging


Jeg har faktisk helt glemt at fortælle jer noget!
Jeg oprettede min blog i november 2009, hvilket vil sige at den faktisk har eksisteret i hele 3 år! Det er ret vildt synes jeg selv.
Det at blogge har udviklet sig meget siden dengang jeg startede. Der er kommet mange mange flere blogs, især i den kreative genre, som der ikke var så mange af herhjemme dengang.
Da jeg startede, var det bare lidt for sjov i forbindelse med mit 3. år på gymnasiet. Nu har det jo udviklet sig til et forum, hvor jeg kan dele billeder, inspiration og tanker med jer derude, der deler mine interesser. Det er en ret fantastisk ting synes jeg.
Det er så dejligt, at vi kan inspirere hinanden, og det er skønt at få tilbagemeldinger eller at kunne finde vejledninger til det man laver eller vil lave. 
Det har gjort en kæmpe forskel, i forhold til dengang man var afhængig af opskrifter i blade, bøger på biblioteket, eller at skulle opfinde sine egne fremgangsmåder. Nu kan man hurtigt finde opskrifter og få ideer til ting, man tidligere slet ikke kunne forestille sig, at man selv havde evnerne til at lave. Og det er uanset hvilket niveau man befinder sig på - eller skal man sige starter på!

Skønt er det, dejligt vi er så mange dygtige og inspirerende mennesker der har lyst til at dele med hinanden, og tusind tak fordi i læser med, og har tid og overskud til engang i mellem at lægge en kommentar!
I giver mig så meget igen, og det er for mig det der gør det fedt at blogge! :)

- Ja, og så er jeg også fyldt 23 år i november. Ikke dårligt med hygge og gaver ;)


22 kommentarer:

 1. Tillykke med begge fødselsdagene i november.
  Det er vildt fedt at du har kunnet blive ved i så lang tid, og det er vi helt sikkert mange der har gavn af, her i Blogland.

  Tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ditte. Det er altid rart at få at vide ;)

   Slet
 2. Tillykke med fødseldagene, hvor ser det hyggeligt ud.

  Kan kun give dig ret i at der er sket meget med blogging de sidste år, jeg har snart været med i 4 år og tiden går bare stærkt, når man hygger sig...

  Ha´en fortsat dejlig 3. Adventdag

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det bestemt. Har hvert år glemt bloggens fødselsdag. Bliver hvert år overrasket over, at der allerede er gået endnu et år!
   - Og flot at du har været i gang og delt ud i hele 4 år :D

   Slet
 3. Stort tillykke med begge fødselsdage! ;)

  SvarSlet
 4. Tillykke med både din og bloggens fødselsdag, Julia!
  Jeg kan huske du ledte efter noget bestemt småblomstret tapet. Jeg var inde i Tidens Farver (den ligger oppe i nærheden af Storcenter Nord) forleden. De har en del retro tapet. Bl.a. en del småblomstret. Der var noget fint hvidt med blå blomster. Du kan da taget et kig forbi. Jeg tog et billede i butikken af noget af det, hvis du vil se det kan du lige smide mig en mail, så skal jeg sende det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie! Dejligt at du lige tænkte på mig. Har dog været så heldig at jeg har fået skaffet 4 meter mere af det oprindelige drømmetapet.
   Men jeg vil da vidst alligevel kigge forbi butikken en dag. De har som regel meget fint :D

   Slet
 5. Tillykke med både din og din blogs fødselsdag :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med bloggen - den er bare fin (:

  - Kit

  SvarSlet
 7. Årh, tillykke Julia, det er godt gået med 3 års 'jubilæum'. Jeg har først opdaget blogverdenen lidt sent, men hold op hvor er jeg også glad for at have opdaget den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Kan godt forstå du er glad for opdagelsen ;)

   Slet
 8. Stort tillykke med både de 3 og de 23 år -du har bare en af de skønneste blogs og jeg nyder altid at kigge forbi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak Malene! Det er fantastisk at høre sådan noget :D

   Slet
 9. Stort stort tillykke med de 23 Julia, jeg håber du havde en fantastisk dejlig dag :-)Og ikke mindst tillykke med bloggens 3 års fødselsdag her i nov. Jeg elsker jo din blog, men det har du jo vidst fundet ud af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Helena! Dejligt med al den ros :D

   Slet
 10. Tillykke med det hele og mange tak for din fine blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Dejligt at du har lyst til at læse med :)

   Slet
 11. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår :)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.