lørdag den 15. december 2012

Inspirerende vinduer


For ikke så længe siden, hjalp jeg en af dekoratørerne i Salling med at lave dette vindue for Royal Copenhagen. Synes simpelthen det blev så godt med det svævende bord, tallerkenerne på gulvet og alle de hvid riflede porcelænsting. Men nu er jeg jo også en sucker for sådan noget. Især når det kommer fra Royal Copenhagen ;)
Jeg bliver gang på gang forundret over, hvor dygtige dekoratørerne derinde er, og suger til mig af inspiration og viden. Det er efterhånden heller ikke særlig mange steder i landet, hvor der bliver gjort så meget ud af dekorationerne, og hvor kreativiteten får frit løb. :)
Salling har fået ny chef, så vi er i gang med lidt af en omstillingsperiode, og sådan noget er altid hårdt. Vi skal jo lige finde ud af, hvad der forventes af os. Der skal selvfølgelig være en helt masse nye tiltag, men når vi først får det op at køre, skal det nok blive rigtig godt. :)

Hvad synes I?
11 kommentarer:

 1. Ser super godt ud. Jeg er imponeret over Illums og især Illums Bolighus - de sprænger alle rammer i vort lille land :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg godt forestille mig! Synd vi ikke har sådan en i Århus. Går ikke ud fra at de har samme udsmykning i Illums Bolighus i Tilst ;)

   Slet
 2. Smukt og nutidig, da det nordiske look er in. Ærgeligt at alt skal gøres billigere og folk f.eks skal skæres væk.....Flot arbejde og jeg er sikker på at hvis jeg boede nær Salling ville jeg trykke næsen flad, mod butiksruden ;0) Hilsen cupcake-stylisten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en skam. Jeg elsker når der er gjort noget ud af butikkens udseende. Det inspirerer ihvertfald mig til at købe mere ;)

   Slet
 3. Hvor er det henrivende.
  Og hvor må det være hårdt med sådan en omstillingsperiode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Ja, der går altid lidt tid inden der kommer ro på efter sådan noget!

   Slet
 4. Lige sådan en udstilling, der kan få mig til at stoppe op ved en butiks vindue, hvor er det flot

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er super flot, og det ville da være mega ærgerligt, hvis ikke der fremover vil komme så flotte udstillinger, det er jo det der får folk til at blive inspireret og samtidig får lokket folk ind i varehuset.

  SvarSlet
 6. Hej Julia

  Er glad for, at du brugt min udstilling.

  Kh Tine (Deko Salling)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.