fredag den 12. oktober 2012

Traditionen tro


Vi har i dekorationsafdelingen allerede ret så juletravlt, og har endda haft det et stykke tid.
Det er sjovt at få lov til at se Sallings traditionelle julepyntning tage form bag kulisserne. Og i det hele taget at være omgivet af så mange inspirerende ting, farver, materialer og ikke mindst kreative mennesker!
For mig er den århusianske jul lig med det lysende tæppe over gågaden, Sallings store julehjerter, julemarkedet i Ridehuset, og de mange gadesælgere, der frister en med duften af frisk brændte mandler og andre julegodter.
Jeg glæder mig til juletiden, og tror (indtil videre) ikke, at jeg vil få for meget af al den kommende julepyntning. Man lærer jo noget af hele processen, og så slem er julen jo heller ikke. Bortset fra at den starter fra uge 43 ;)
Hvad forbinder i andre jul i byen med?

Håber at I alle sammen nyder det "fantastiske" efterårsvejr indendøre, med tæpper og varme drikke!

12 kommentarer:

 1. Julen i Aarhus er præcis det samme for mig, som du beskriver. Dog vil jeg også tilføje den "levende" juleudstilling i Sallings vinduer mod strøget...

  SvarSlet
 2. Årh - jul ER FANTASTISK, men det er efterår altså også - så jeg vil nyde efterår, orange brun og halloween lidt endnu... Er dog aldrig den sidste mht. julen... Hver ting til sin tid...
  Det må altså være et spændende job du har dig ser... Mit som læge er noget at det mindst kreative man kan tænke sig, men det er nu også ret så spændende... Nå, nu vil jeg tage på vagt...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg godt forestille mig! Synes også sådan noget er spændende, men jeg er sart og bange for blod, så det bliver nok ikke mig, der kommer til at redde andre! Håber du havde en god vagt ;)

   Slet
 3. Jul i Århus er det bedste jeg ved, og derfor jeg aldrig flytter herfra:-)

  SvarSlet
 4. Måske man skulle tage en dag i Århus i december :-) Jeg er også rigtig glad for hjul, omgang næsten ikke få nok, men jeg er også blevet glad for, at Haloween - eller Allegelgens Aften - er blevet en tintning fejrer herhjemme. Så går julen ikke helt så tidligt igang. Det synes jeg er helt passende.
  Det er dejligt at læse, at du er så glad for dit arbejde, Julia.
  Iøvrigt var jeg forbi Creas på Kulturnatten i København i fredags. De bød på ost og rødvin OG 25% på alt i butikken. Jeg fik købt lidt flere sprays. Jeg troede firmaet lå i Jylland, så jeg blev rigtig glad for at erfare, at jeg nu kan smutte ind til byen og hente nye farver, når jeg har brug for det - og spare portoen:-)
  Knus til dig....
  Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kate!
   Det vil helt sikkert være hyggeligt for jer. Selvom der er masser af julestressede mennesker (som regel inklusiv mig selv) er julen også min yndlings begivenhed! I år er jeg dog allerede gået i gang med julegave indkøbene. Det er bare lidt risikabelt med så lang tid til. Folk kan jo nå at købe mange ting i mellemtiden ;)
   Det lyder da mega fedt med kulturnatten! Gid jeg havde haft mulighed for at kigge forbi. Det er virkelig en butik jeg gerne vil besøge på et tidspunkt :)
   Knus

   Slet
 5. Jul er jo glæden (dec. den dejligste måned).. Selv i det små byer er jo bare så dejligt at se julebelysningen.. Bare at kigge på det smukke julepynt i vinduer, folk med gaver, er jo en glæde:-) Jeg elsker jul:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i! Elsker at give gaver til andre, så det er skønt at se ;)

   Slet
 6. Hey Julia! Dejligt med noget julestemning :-) Vil lige opfordre dig til at deltage i min give-away! Tænker at det er lige noget for dig! Knus :-) http://tilsyvende.blogspot.dk/2012/10/allerfrste-give-away.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette!
   Så den godt lige den anden dag :) De er virkelig fine de øreringe! Forsøgte at kommentere på flere af dine indlæg, men pga af vores (usandsynligt) dårlige net, røg jeg konstant af, hvorefter al tekst blev slettet! Men jeg vil da helt sikkert prøve i morgen igen. Denne gang vil jeg nok lige gemme teksten et andet sted også inden ;) Er virkelig også imponeret over hvor god du er til at skrive! :)
   Knus

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.