fredag den 19. oktober 2012

Weekend
Så er der endelig weekend! Synes godt nok den her uge har været hård. Der har været (og er) halv pris kampagne i Salling, og det bugner af mennesker. Mildest talt. Har simpelthen så ondt af de kære ekspedienter, der står omringet af kaos fra kl 9.30-20.00.
Men når det så er sagt, så er der virkelig mange gode tilbud. Har haft kigget på trøjen fra Saint Tropez i et stykke tid, og til halv pris kom den altså med hjem.
Har nuppet lidt rester med hjem fra krea rummet på arbejdet. Skal have "syet" en cirkelranke til min kusine der snart bliver 5 år. Hun så min på værelset, og syntes den var noget af det smukkeste. Hun er generelt ikke så svær at begejstre for tiden, og det er simpelthen så skønt!
Glimmerpapiret tror jeg skal bruges til juleklipperier. Det er rester fra noget julehalløj i Salling. I finder nok ud af hvad det er blevet brugt til inden længe. Og I kan godt glæde jer - det ser bare helt vildt fedt ud!
I må have en dejlig weekend alle sammen! :)
9 kommentarer:

 1. Wow den bluse er godt nok lækker - kan godt forstå den røg med hjem til halv pris.

  God fornøjelse med papiret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig blød, lækker og dejlig varm ;)

   Slet
 2. Smuk smuk trøje - den kan jeg godt forstå at du MÅTTE have:-) Hvad måtte du slippe for den så??
  Sådan en cirkel ranke, er det bare en masse cirkler og så syer du med maskinen igennem??
  Kh.Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at du også synes ;) Til halv pris kom jeg af med 250 kr.
   En cirkelranke er lige præcis som du beskriver. Meget simpelt, men det kan godt været ret tidskrævende at klippe alle de cirkler :)
   Heldigvis har jeg en udstanser, og har en del på lager, så du må jo sige til hvis du kunne bruge nogen! :)
   Kh. Julia

   Slet
 3. Fedt du kan snuppe lidt med af de kreative sager, det må være vildt lækkert. Ja, jeg var også inde i Salling så sent som i dag, og hold fast sikke mange mennesker, det jo næsten lidt for meget, men okay en lille forsmag på juletravlheden.

  Rigtig god weekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret fedt! Der bliver simpelthen smidt så mange fine ting ud. De kan jo ikke gemme alle små rester - der skal som regel større mængder til ;)
   Du må også have en dejlig weekend! :)

   Slet
 4. Lækre sager. Kiggede på den kæmpe annonce der var i avisen om Sallings mange tilbud og overvejede at tage en tur, men det er vist godt jeg ikke gjorde det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er godt at holde sig væk, hvis ikke man har en masse penge man gerne vil af med ;) Og så skal man også have et kæmpe overskud for at kunne klare at shoppe sammen med den kæmpe menneskemængde :)

   Slet
 5. Virkelig flot trøje!
  Spændende at se hvad al krea-papiret skal bruges til...

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.