lørdag den 21. juli 2012

Foresta, faccetta, Illumina og Royal Copenhagen


Så bliver det bare ikke meget bedre! :o)
De smukke Foresta vaser fra Kähler fandt jeg på tilbud i Bahne til hhv. 99 kr. og 79 kr, mens den fine Faccetta skål (også fra Kähler) kostede bare 50 kr! Hermed et lille tip givet videre ;o)
Derudover lavede jeg også endnu en investering til min stigende samling af smukke mega mussel tallerkener!
Hvad sker der forresten for, at de har skiftet navn til mega riflet!?

I går havde jeg sidste dag ved Julia og Cupcakefabrikken. Jeg blev forkælet til den store guldmedalje, med flotte flotte gaver! Hun havde simpelthen købt nedenstående Illumina lysestage til mig fra Kähler, som er perfekt til mit sofabord ved siden af sengen! Mangler altid noget at ligge mine smykker på, når jeg går i seng. Som om det ikke havde været nok i sig selv, var der sørme endnu en gave. Den gemte på en Royal Copenhagen spisetallerken som ovenstående! Så nu er min samling komplet (for nu!) Blev bare så glad at jeg havde lyst til at hoppe op og ned :o) Hun kunne ikke have ramt mere plet! <3
Min gave til hende lå desværre hjemme ved mig selv. Glemt i farten, da jeg skulle passe hund ved mine forældre nogle dage inden. Typisk! Men den må hun så få næste gang vi ses! Mon ikke også det går ;o)

Grunden til at jeg skal derfra er, at jeg ikke har kunnet få lov at stige i timetal. Kommunens regler gør, at jeg ikke må være i butikken alene, og da hun også arbejder en del hjemme, kan hun ikke rigtig være mere i butikken end hun allerede er.
Det bliver helt vildt mærkeligt ikke at skulle derhen hver uge. Kommer til at savne det! På den anden side ser jeg det også som noget positivt, at jeg har det godt nok til at stige i timetal. Og så håber jeg bare, at jeg kommer et nyt og super spændende sted hen efter min sommerferie!

I må jo sige til hvis I/nogen I kender kunne bruge en praktikant fra 1. august. Gerne inden for noget med indretning eller andet kreativt. ;o)

PS. så har jeg fået spraymalet noget mere, og taget billeder til et DIY indlæg. Så det kommer forhåbentligt inden længe!
 

12 kommentarer:

 1. Sikke et godt hjerte hun har, og en virkelig sød tanke med lækre gaver. Tak for tippet, K'ahler er min farvorit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Hun kunne ikke have ramt mere plet. Yndlingsmærkerne er med sikkerhed Kähler og RC :D

   Slet
 2. Ej er dybt misundelig på dine fine køb - elsker Kähler's produkter.. og øv, for jeg havde selv en ide om, at jeg skulle have været forbi Holstebro idag, hvor Bahne netop ligger, men det droppede jeg igen.. Kan være jeg skulle gøre et forsøg næste uge.

  Nyd dine fine køb og gaven, det er så lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det håber jeg du gjorde! Tit gælder deres tilbud i et godt stykke tid. Måske til der ikke er flere vaser.
   Men det kan selvfølgelig også gå hurtigt ;)

   Slet
 3. Det er sørme nogle fine ting du har fundet og fået :)
  Håber du finder noget rigtigt spændende på den anden side af ferien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det håber jeg virkelig også - det nærmer sig i hvert fald ;)

   Slet
 4. Hvor er vaserne bare skønne. Der skal jeg helt sikkert forbi! Hvad er farven på den store af dem? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den store af dem er lys turkis - ligesom en af deres mano kopper. :)

   Slet
 5. uh jeg har også købt vaserne fra Kähler, bare en stor gul og en lille blå, de er SÅ fine :D Der kommer snart et indlæg om spraymaling fra mig igen, jeg er i gang med 4 lamper!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er nemlig så! Farverne er mega skønne og elsker det simple udtryk :) Glæder mig til at se dine nye projekter :D

   Slet
 6. Dejligt du blev så glad for sagerne :) Og tusind tak for denne gang, det har været en fornøjelse at have dig som praktikant! Er spændt på hvad du skal ud i her efter sommeren, og håber det bliver noget godt, givende og inspirerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg virkelig! :D
   I lige måde. Kommer til at savne alle de små hverdags hyggesnakke!
   Glæder mig også til at finde ud af hvad jeg skal.. Har stadig intet hørt fra dem. De er vidst i feriemodus :(

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.