tirsdag den 1. maj 2012

Spraymaling


Jeg har som tidligere skrevet været ved at shoppe spraymaling til istandsættelse af to vitrineskabe herhjem til. Jeg har købt mit spraymaling lige her, hvor der lige nu oven i købet også er tilbud på bl.a. spraymaling! Når du køber 3 får du den billigste med gratis! :o) Og det er da noget der frister, når man som jeg er vild med farver og har svært ved at begrænse sig! ;o) Det blev derfor også til en god stor portion!
Har brugt vildt lang tid på at lede efter en webshop med mange forskellige nuancer inden for hver farve, og det må man sige at de har hos Creas! Det kan godt være lidt svært at gætte sig til, hvordan farverne ser ud i virkelig ift. på skærmen, men de var simpelthen så søde, at beskrive alle de farver jeg var interesseret i over telefonen, mens de kiggede på de rigtige bøtter i butikken ;o) Til sidst tilbød de dog at sende et farvekort ud! Haha! ;o) Det gjorde det altså noget lettere! :o)
Det er ikke sådan, når man ikke bor i Hovedstaden!
Har forgæves ledt efter fysiske butikker i Århus og omegn, der sælger spraymaling i pastelfarver. Men det er jo ingen sag, når man finder en webshop med så god service! ;o) De kan bestemt anbefales til alle os vægelsindede istandsættere ;o)

16 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den bare blevet fin! Jeg er selv en sucker for pastelfarver - tror da jeg skal have tjekket det website ud, og så i øvrigt ha' fundet noget at male.
  Nu kommer der lige et random spørgsmål: Har du erfaring med/ved, hvor man kan købe billige kakler? Ja, du læste rigtigt: Kakler. Det kommer sig af, at jeg skal have sat et sofabord i stand, som engang har været med (grimme) kakler - og nu har jeg igen lyst til, at bordet skal have kakler som bordplade, men aner ikke hvor jeg finde nogle flotte og billige nogle af slagsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt nok ingen anelse om hvor man finder sådan nogen kakler.. Findes der ikke sådan en webshop med 2hnd byggematerialer? Kan bare ikke huske hvad den hedder..
   Synes da bare du skal i hang med, at finde noget der trænger til maling! Synes det er en helt ny verden, der har åbnet sig for mig, når man nu også kan få sprays i de farver man skal bruge! Så kan man pludselig istandsætte mange flere forskellige typer ting ;o)

   Slet
 2. Det er bare altid dejlig med god service! Jeg har også for nyligt købt 6 flasker Molotow spraymaling, og det er bare en fryd at arbejde med! Det kan klart anbefales. Det er super godt, billigt og det er altså bare en fordel at man kan få det i alle de farver man kan tænke sig til! :)

  God solskinsdag til dig

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Og man er desværre så vant til det modsatte! Var sådan helt "vil i virkelig sende det til mig!?" ;)
   Synes også det er en god spraymaling. Især pga. de 182 forskellige farver! Dét kan vi li'! :D

   Slet
 3. Det er blevet flot. lækker farve. Men Ellers prøv favehandleren i NØRRE ALLE 57, 8000 århus c, jeg er næsten 99% sikkert på de har et godt udvalg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Har allerede været forbi butikken tidligere, da det også var mit bud, men de havde virkelig ikke særlig mange pastelfarver. Tror kun der var en lyserød, der heller ikke var helt pastel.. Desværre :(

   Slet
 4. Det var dog imponerende så mange farver de har. Den side må jeg lige huske.
  Glæder mig til at se de ting du får malet.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er værd at skrive sådanne sider bag øret! ;)

   Slet
 5. HAAAAAALELUJA!!! Det var jo lige det jeg havde brug for tak tak tak!!! Så skal der shoppes :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok der var andre, der også ledte efter sådan en webshop ;)
   Vi er jo efterhånden en del der bruger spraymaling :P

   Slet
 6. Svar
  1. Det var da så lidt! Tror godt du kan glæde dig til i morgen ;o)

   Slet
 7. Hej Julia, de sælger Molotow i Fozz i Studsgade i Århus. De har ikke det fulde (kæmpestore) udvalg, men der er masser af pasteller.

  Mvh Lilli

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuh! Der må jeg hellere kigge forbi! :D Tak for tippet!

   Slet
 8. Hej Julia.
  Har meldt mig som fast læser her i din dejlige blogverden.
  TAK for spraytippet. Bor selv ved Århus og har selv ledt forgæves efter smukke sprays. Så NU skal der shoppes!
  :) maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj!
   Dejligt at du har lyst til at følge med her på bloggen :)
   Og fedt at du også kan bruge tippet! ;) Har selv lige lagt endnu en stor ordre derinde ;)
   Der er bare så mange muligheder med sprays ;)
   Kh. Julia

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.