søndag den 25. marts 2012

Picasahjælp


 
 
 
 
Har nu brugt LANG tid på at redigere disse billeder i Picasa, som efter et tip fra Rakel, nu bliver afprøvet! Hvordan får jeg dem ind i Blogger, uden at bruge "blogger"-knappen i programmet? (Det er den jeg bruger nu.) Gemmer Picasa automatisk billederne når man har redigeret dem, eller skal man også gemme dem et andet sted på computeren?
- Og hvordan kan det være at billeder + tekst bliver i SÅ dårlig kvalitet når de kommer i blogger - i forhold til hvordan de ser ud i programmet?

Dette indlæg skulle i virkeligheden handle om påske, men der er vidst brug for lidt hjælp til min akutte fotokrise i stedet! ;o)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Jeg bruger picasa. Når jeg har redigeret højreklikker jeg på billedet og siger gem. Så bliver ændringerne gemt på billedet under det filnavn den nu har. Nogle gange gemmer jeg en kopi inden jeg ændrer, for en sikkerheds skyld.
  Jeg bruger uploaderen i selve indlægget. Altså når jeg skriver indlægget og ikke fra picasa. Er det mon forståeligt? Så søger jeg bare på billedets filnavn og tilføjer det.
  Mine billeder synes jeg ikke bliver pixelerede, som dem ovenfor her lidt har en tendens til. Min kvalitet hænger lidt mere pga. det er mobilen de tages med.

  Håber det hjalp lidt :)

  SvarSlet
 2. Desværre kan jeg ikke hjælpe med fotokrise, men jeg takker for reminderen om at få brugt de fine is-assietter noget mere.
  God dag.
  H

  SvarSlet
 3. ja, gør som Anne, og upload direkte via blogger og IKKE via picasa :)
  og så skal man huske ikke gøre billederne størrere i blogindlægget, end de har. Hvis du fx har gemt dem i 200px i bredden og gør dem til ekstra store i blogindlægget, så kan de også blive pixelerede.

  SvarSlet
 4. Haha! Kan sagtens se hvad jeg gjorde forkert før! Troede at de ændringer ved billederne blev gemt automatisk i selve programmet, og ledte derfor efter billederne ved at søge på programmet! DOH! ;o) Det giver vidst meget god mening, at billederne stadig er på deres originale placering! Der er jo ikke nogen, der på magisk vis har flyttet dem alle sammen ;o)
  Tusind tak for hjælpen!
  Kh. Julia

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.