onsdag den 15. juni 2011

Yesterday
Her er hvad jeg brugte dagen i går på! Har forresten fået købt den skønne dug som Rakel introducerede blogland for! Jeg har fundet den i butikken Plint på strøget i Århus til kun 40 kr pr. meter!
Problemet opstår så bare nu hvor min roomie HADER den, og ikke synes den skal være på vores spisebord ;o) Typisk! :o)

10 kommentarer:

 1. Ha ha ha, åh the joys of sharing livingspace. Du må stå fast, for dugen er da bedårende!

  SvarSlet
 2. ha ha.. ja sådan er det bare..! :) Dugen er så fin, jeg mener også det var 40 kr jeg gav, så det er da fundet til prisen.. :)

  SvarSlet
 3. Det er det bestemt! Så kunne da ikke gå forbi uden at tage den med mig! Prøvede at smide den på havebordet, da vi skulle have jordbærkage.. Og den ligger ligeså fint foldet sammen på en skammel i køkkenet nu :P
  Måske hun kan nå at vænne sig til den inden vi flytter ;o)
  Det er ihvertfald et forsøg værd. Haha :P

  SvarSlet
 4. Wow, den duken va verkligen hur fin som helst!! *vill ha*

  SvarSlet
 5. Det er da den mest bedårende dug! Men altså jeg kender dit dilemma alt for godt, for hjemme hos mig har jeg en mand der har en mening om alt - også indretning og nips, så det er bestemt ikke alt der får lov til at smutte igennem nåleøjet :)

  Grrrrr.... :)

  lækker skufferium ellers - den har jeg også - og inspireret af Julie ( julies kreahule ) har den fået de skønnest blå/lilla tapeter på fronterne... Det er lækkert!

  KH Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej Julia
  Jeg eeeelsker også min dug..er glad for at Rakel viste den på sin blog. Min mand har heldigvis ikke sagt noget til den..han har ellers indimellem protesteret over nogle af mine bolig-ideer...men han går heldigvis med på det meste og elsker også farver...så jeg vist lidt heldig med ham...
  KH Mia

  SvarSlet
 7. Ej, men han skal da have noget opdragelse!!!! Har han da ikke noget smag :o)
  Min mand har også måtte æde nogle kameler efter jeg er begyndt at blogge, men nu har jeg introduceret ham for nogle af de farverige goodies og jeg tror han har fattet at det bare er SUPER TRENDY.... og det er ham der er ba' u'

  Held og lykke med overtalelsesevnerne ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg ved allerede at den dug aldrig vil gå herhjemme jeg er vild med den MEN jeg er ved at få ham overbevidst om at male vores spisebord i stedet, så det er da også en lille sejr ikke :-)

  Stort knus

  SvarSlet
 9. Ååh, den vaxduken är så fin!!! Jag vill så gärna ha den och har letat i Helsingör men inte hittat någon. :(

  Om du har möjlighet att köpa mer av den så kanske du vill göra ett byte? Du kanske vill ha något från Lagerhaus som förra gången? Hör av dig om du är intresserad!

  SvarSlet
 10. Er glad for at høre at jeg ikke er den eneste der har det dilemma.. Snakkede med Mia ;o) (Bor med en veninde) den anden dag, og hun siger at jeg gerne må få den på hvis jeg MEGET gerne vil.. Men på den anden side skal hun jo også føle at det også er hendes hjem, og jeg har næsten mine ting over alt, såå.. Den ryger nok ind på mit kommende skrivebord ;o)
  Og Mette, du har helt ret i at det gælder om at fejre de små sejre ;P har også fået lov til at male en stol :D Selvom vi aftalte ikke at have nogle STORE farvede overflader (dermed og duge). Det var Mias eneste krav. Så måtte jeg gå amok i farverige småting :P

  Skal prøve at spørge i butikken i dag. Lige pt. er der ikke mere, men måske de kan lokkes til at bestille mere hjem :o) Og måske sende ud. Hvis det lykkes Erry, må vi lige snakkes ved omkring endnu et byt :P Lagerhaus frister bestemt ;o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.