onsdag den 29. juni 2011

I en sky af uoverskuelighed

Det er netop hvor jeg befinder mig disse dage.Kan ikke for alvor koncentrere mig om noget som helst fordi der er så meget jeg skal nå! Fra i morgen eftermiddag ryger både vores internet og vores tv, og hvem ved hvornår vi får det igen.. Det skal jo først bestilles og installeres i det nye hus.
Så jeg arbejder med alt der skal ordnes på nettet det næste lange stykke tid, og så regner jeg med at tage en hel del på Baresso og McD i de næste par uger, og udnytte deres internet ;o)

Har været ved at male stolen i den lilla farve, og har besluttet at der også skal være en i den turkis. Synes simpelthen de er så fine sammen! Tapetet har jeg netop fået tilsendt fra det store udland. Har købt en hel rulle og regner med at beklæde en skabslåge med det. :o)
Og se så lige hvor langt jeg er kommet med mit broderi! :b Det er langt i forhold til at jeg også har syet patchwork og arbejdet med disse patchwork-blomster ;o)
Libertystof er endelig kommet i hus, takket være min byttehandel med Stine.
Endnu flere ting er kommet til salg på Trendsales, så hvis denne thermokande evt. er noget for dig, så kig da lige her forbi. Kan evt. tage den med til blogpicnic på søndag, hvor jeg selvfølgelig deltager :o)

Og sidst men ikke mindst, så nydes det gode vejr i fulde drag på vores elskede terrasse. Det er jo med at suge de sidste oplevelser til sig, ikke? ;o)

2 kommentarer:

  1. Er helt vilde med de to farver maling, og dit flotte broderi :)

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha! Glæder mig også til at se de endelige resultater på begge ting ;o)

    SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.