fredag den 24. juni 2011

Lige nu...


Sidder jeg og kigger på disse smukke vintage dresden blomster. Vil gerne forene dem med kantebånd i mit næste projekt, men hvordan er det lige, når man blander vintagestoffer med nye stoffer. Smitter de nye så af ved vask?

3 kommentarer:

 1. Fantastiske farver og kombinationer - hvis jeg har sat noget sart stof sammen med noget med meget farve, plejer jeg at lægge det i blød i vand godt med eddike, eddiken er med til at holde på farven og kan også bruges som skyllemiddel i hver vask, jeg syntes bestemt det hjælper, har ikke ret meget ekstrafarve der smitter af - håber det var en lille hjælp. Er meget spændt på at se det færdige resultat ;o)

  SvarSlet
 2. Wa-uw! Jeg ville nok vælge en lys farve på kantbånd, hvor afsmitning ikke er så stor. Glæder mig til at se resultat.

  SvarSlet
 3. Hej Julia.
  Arj hvor er de flotte :o) Hold da magle, jeg er ret så imponeret. Jeg har ikke prøvet, at lave en Dresden Plate endnu, men det skal jeg helt sikkert :o) Må jeg spørge hvordan du har syet "trekanterne" i yderst, så de er runde i det færdige resultat ???

  Jeg har desværre ikke erfaring med, at blande nye og gamle stoffer. Jeg tror jeg ville vaske det nye inden, så burde evt. restfarve være vasket ud. Hvis du ikke vasker ved højere temperatur end 40 grader vil jeg tro det går ???

  God weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.